Suunnattiin komeassa auringonpaisteessa Hilipan kanssa Paavolan kentälle ottamaan tottista pitkästä aikaa. Eka kunnon treeni sitten Hipun juoksun aloituksen, jos ei viime maanantain pikavisiittiä lasketa. Ja se näkyi eli treeni oli kyllä tulostasoltaan ihan p***stä... *huoh*

Seuraaminen oli kaukana Hipun normaalista osaamisesta/tasosta. Seilasi välillä missä sattuu ja veteli hajuja nenu pitkällä. Saatiin sentäs väliin muutama ihan hyväkin pätkä, mutta kokonaisuutena ei ollut mitenkään kehuttavaa suoritusta. Noh, täytynee ottaa muutama tiukempi treeni ja muistutella pikkurouvaa taas hommista.

Sitten jättäviin. Istuminen onnistui ihan ok eli istui ja pysyi asennossa loppuun asti. Hiukka pälyili, kun lähdin tulemaan takaisin. Maahanmeno myös ok, mutta olisi voinut olla nopeampi. Luoksetulo ihan jees ja annoin kannustavan lisäkäskyn. Perusasennon jälkeen tutut silittelyt, kehut ja "jätetään mötkö" rituaalit. Seisomisen avustin kädellä, jotta saatiin hyvä pysähdys ja muistutus. Pysyi ihan hyvin paikallaan loppuun asti.

Seuraavana sitten noudot. Tasamaa kilosella ihan hyvä, ei oikeestaan moittimista ollenkaan. Hyppynoudon meni ekalla yli omalla - persoonallisella - tyylillään. A-esteessä ei ongelmia, tosin este oli aika loiva ja en saanut sitä yksin korotettua. Mutta hyvä kuitenkin. Loppuun eteenmeno ja siinä suurimmat ongelmat. Valmistelin kuten normaalisti, mutta ei vaan lähtenyt. :o( Eteni käskyllä about 10 metriä ja tarjosi maahanmenon! Tuota ihmettelin, sillä oikeastaan ainoat tilanteet, jossa sen olen maahan käskenyt, on ollu kokeissa eli kaksi kertaa tälle kesälle. Annoin uuden käskyn ja sitten meni mötkölle. Tämä otettiin uudelleen niin, että vein mötkön ja Hippu pääsi heti tekemään liikkeen. Edelleen oli epävarma, mutta meni kuitenkin.Tuohoin siis tarvitaan paljon muistutusta!

Mutta joo. Kaikkiiaan olen erittäin onnellinen, että en ole huomenna menossa Roin kokeeseen. Tuolla tottiiksella ei paljoa juhlita. *huoh* Nyt olis sitten viikko aikaa petrata tilannetta ja sen "kunniaksi" sitten kilautin Ouluun ja ilmoitin meidät myös sinne kokeeseen. Nimittäin tipahti tuon esityksen jälkeen odotukset kokonaan ensi viikonlopun Joensuun kokeiden suhteen. :o) Käydään nyt vielä nämä pari koetta ja katellaan sit ensi kesänä, että mitä tehdään. Totuushan on, että Hippu täyttää reilun kuukauden päästä jo seitsemän vuota eli ikää tulee. Taidetaan ensi kesä panostaa tuohon nuorempaan sukupolveen täysin... :oP

Muuten loppupäivä meni jälleen haravoinnin merkeissä. Toki se on hiukka turhaa, kun puissa on vielä lehtiä, mutta onpahan vähempämä. Ja näkyi tuokin puuha ihan hyvästi vievän energiaa noista ötöistä, kun juoksivat kottareiden perässä ympäriinsä. =o)