Tutusti keskiviikon tapaan Pallohallille omalle vuorolle liitelemään. Tällä kertaa väsäsin ihan helpon pätkän ilman mitään kikkailuja eli ihan vaan "hyvän tuulen" -treenit pikkulikalle. Sai kerrankin painella selkeää rataa ja pieni tykkäsi!

Alun otin molemmilta puolin eli joko suoraan koira oikealla tai sitten koira vasemmalle ja voimakas leikkaus hypylle 3. Molemmat toimii ja myös tuo takaleikkaus tuossa vaivaton, kun lähti jo niin hyvin hakemaan putkea. Putken jälkeinen hyppy 5 vastaan ja siitä valssin kautta jatkettiin. Hyppy 8 vippaamalla ja siitä sylin kautta pujolle, jonka päähän valssi ja siitä vimpat hypyt. Puomille ei siis menty radalla, vaan sitä otettiin loppuun erikseen. Pikku-Q viipotti niiiin hienosti ja vauhtia piisasi. Kerran tipahti rima 6, kun meinasi tulla liian kiiru akan mukaan. Pujo tosin tuotti taas pääanvaivaa. *huoh* Ekat kerrat puhtaasti, mutta sitten alkoi ennakoimaan taakse viistoon lähtevää seuraavaa hyppyä ja kaks viimestä keppiä jäi tekemättä, plaah! Noissa tilanteissa mun on pakko yliohjata pujo loppuun eli en saa edes ajatella seuravaa estettä tai karkaa mukaan. Huoh, vaikeeta tuollaisen "ajatustenlukijan" kanssa!

Loppuun sitten erikseen A:n ja puomin kontaktia. A:lla otin joka kerta hihnan avulla ihan alas asti ja siinä käytän edelleen "koske"-käskyä, mutta ilman stoppia. Ajatuksena siis viedä treeneissä ihan alas asti käskyn avulla, mutta ei tarvitse jäädä 2on-2off asentoon. Katsotaan miten alkaa pelaamaan vai alkaako loikkimaan, sillä A:llahan varsinaista loikkimista ei ole vielä ilmennyt... :o) Sitten puomia ja myös sitä mentiin vain hihnassa. Alkuun vein itse ja pysäytin kunnolla 2on-2off asentoon, josta sitten naksu ja vapautus. Käskyksi tähän otin nyt "alas"-sanan, sillä "seiso" ym. jätettiin tottispuolelle. Näitä toistoja otin useita ja sitten Tiina tuli avuksi. Tiina hoiti pysäytyksen hihnan avulla ja minä sain keskittyä vain käskytykseen ja palkkaukseen. Tjaa'ah, katsotaan nyt sitten, mihin tällä päästään. Joka tapauksessa nyt kontakteja otetaan vain näin hallitusti hihnan kera. :o)

Kaikkiaan siis oikein mukavat treenit, jossa molemmilla - sekä koiralla että akalla - oli sikahauskaa! =oD