Vietettiin Qiiran ja seuraneiti mummokoiran kanssa aikas mukava ja tuottoisa viikonloppu Kokkolan KLAG:ssa. ;oP Kisat alkoi perjantai-iltana ja ennätin hyvin paikalle, vaikka 1-luokat starttasi jo klo 16:00. Itse asiassa ennätin pystyttää leirinkin ennen sitä mukavasti Minna ja Jarin Hymerin kupeeseen. Samaan leiriin saatiin vielä Tuire ja Petteri, niin meillähän oli siinä oikein tiivis "keskittymä": 5 aikuista, 2 lasta ja 10 koiraa.

Kisat alkoi Qiiralla aivan loistavalla nappisuorituksella! Ekana maksina startattiin Ritva Herralan tuomaroimalle radalle ja pienellä taas "treenimoodi" päällä, joten 0-ratahan sieltä napsahti reippaat 10 sekkaa ihanneajan alle. Siinä muille pohjat ja ne piti loppuun asti eli 0-voitto ja 2-luokkaan! Jihaa ja sen myötä lauantaiaamuna meidän ei tarvinnut seisoa kentällä vielä klo 8:00... ;oP Ja vähältä piti, ettei palkintopallilla ollut toinenkin kasvattini, sillä Anna ja Tarja (W. Melodie) tekivät tosi nätin - ja meitä vajaa 20 sadasosaa nopeamman - radan, mutta harmittavasti yksi rima alas.

Teltassa nukuttujen yöunien jälkeen uudelleen kisaamaan. Molemmat päivän radat agia, joten jännitys kontaktien pitämistä kohtaan tiivistyi. :o) Eka radalla jatkettiin Ritvan radalla ja jälleen ekana matkaan, kun oltiin luokkanousijoita. Ja hienosti meni Qiira jälleen ja olisi tehnyt toisen nollan, jos minä olisin ollut terävämpi. Alussa nimittäin osasin varoa, että ei hae keppejä liian aikaisin, mutta toisella kurvilla en ja sit napsahti. Sain juuri ajoissa pois kepeiltä, mutta sitten en oikonut lähestymistä renkaalle, joten ohihan se meni ja kielto. Muuten sitten piiperrettiin loppurata vallan mallikkaasti maaliin ja tuloksella 5 vp irtosi 4. sija. Lauantain toinen rata oli Leena Rantamäki-Lahtisen käsialaa ja se meni meillä ihan pipariksi! Heti alkuun, nimittäin jo kielto kepeiltä eli ei osunut avokulmaan. Tämän harmituksen jälkeen keresi kolisemaan parit rimat ja sitten tyssäsin menon A:lle. Lipesi pahasti, joten uusiksi ja HYL, kun olihan tuota jo "kaahotettu" ihan riittävästi... ;o)

Sunnuntaiaamu aukeni sateisena eli oli mukava herätä tasaiseen ropinaan. Meidän eka startti vasta klo 15, joten mietin jo moneen kertaan, että pakkaanko auton ja suuntaan kotiin. Joka tapauksessa olin jo päättänyt, että illan hyppis saa jäädä väliin, kun aikataulussa rataantutustuminen maxi2:lla vasta 21:30! Tosin ne varmaan olisi olleet aikaisemmin, mutta kotiin ja saunaan teki jo mieli. Rata jälleen Rantamäki-Lahtisen ja hyvin suoraviivaista baanaa! Haastetta keppikulmassa ja muutamissa hyppykulmissa ja okserikin mukana oli. Jälleen radalle ekana ja Qiira oli aivan bueno!! Yhdessä kohdassa oli suora, jossa jouduin himmaamaan okserin ennen pituutta ja muuria, mutta eipä haitannut! Sinne irtosi pikkukoira "mene, mene"-käskyillä ja akka sai huoletta oikoa omia polkujaan. =oD Viimeisestä rimasta yli ja puhdas rata!! Jihaa, meidän eka nolla 2-luokassa heti kolmannesta startista. Sit jännättiin sijoitusta, mutta jälleen meidän iskemät pohjat piti ja ylivoimainen 0-voitto supermiinuksella ja LUVA. Pikkasen mellevä pikkukoira!

1247423478_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Qiira lauantain radalla. (c) Petra T

Olipas huippukiva viikonloppu ja kun menestystäkin tuli. Ei hassummin, kun neljästä startista 0, 5, HYL ja 0. Josko se nyt alkaa kulkemaan ihan oikeesti? Kotimatkalla mietin, että josko me nostetaan meidän agitavoitteet tälle vuodelle siitä yhdestä 1-luokan nollasta marraskuun piirinmestiksiin?? :oP

Inka-mummon kuulumisista sen verran, että entisellään eli ei muutosta huonompaan, mutta ei parempaankaan. Edelleen sen massu on outo, joten soitan huomenna ELL:lle. :o/