Jälleen hallille tokoilemaan - ollaanpas me nyt reippaita! =oD Qiira pääsi taas aloittamaan. Nyt otin alkuun lyhyitä seuraamispätkiä ja vasemmalle käännöstä. Onnistuneen käännöksen jälkeen heti palkka. Hienosti menee käännös ja kontakti säilyy, kun itse maltan askeltaa oikein, enkä harpo käännöstä liian nopeasti. Näitä otettiin muutamia toistoja. Toisena sitten hyppyä. Häiriötä oli melkoisesti, kun vieressä "isot" koirat meni hyppynoutoja PK-esteellä ja toisella puolella joku leikitti isoa sakemannia. Mutta kivasti pikkuinen malttoi keskittyä tekemään omaa hommaa, ainoastaan alkuperusasennossa meinasi hiukan pää pyörähdellä, kun piti muiden menemisiä katsella. Hyppyyn täytyy nyt ottaa lelupalkkaa avuksi, jotta lähtee varmemmin suorittamaan. Stoppi esteen takana alkaa olla ihan ok, toki viereen siirtymistä pitää vielä kovasti vahvistaa. Sitten vielä muutama paikallaan istuminen ja luoksetulo. Ja ihan loppuun paikkamakuuta muiden häärätessä ympärillä. Hienosti köllötteli, mutta sitten nousi kerran istumaan ja kerran seisomaan. :o/ Painuu kyllä heti käskyllä maahan ja ei siis lähde mihinkään hiimailemaan paikaltaan. Pikkusen meinaan nyt itse ahnehtia tuossa eli lyhyempiä treenejä pienemmällä häiriöllä, jotta saadaan onnistuneet suoritukset!

Sitten Q autoon odottamaan ja Hipun vuoro. Ja kovasti otti nyt Hippu painetta treenaamassa olleista sakemanneista. *huoh* Jostain syystä noille koirille annetaan vielä käskyt niin juuttaan kovalla äänellä, että meinaa siinä laota maahan ohjaajakin! :o/ En sitten ottanut juurikaan seuraamista, sillä pää meinasi pyöriä aika paljon, kun jokainen risaus ja rasaus piti huomioida. Hyppyä otetiin pari kertaa ja se meni ihan ok. Sitten löydettiin rauhallisempaa nurkkaa kaukana sakemanneista ja otettiin siellä pari luoksetuloa pysäytyksellä. Kivasti stoppasi ja nakkasin sitten narupallon palkaksi. Loppuun vielä muutama nouto ja nyt jo alkoi aikas hyvin tarjoamaan suoraa sivulle tuloa! Yllättävän hyvin tuo alkaa siis tulla eli Hilipalle näköjään paljon mieluisampi juttu tehdä noin. ;o) Tuolla saatiin myös muutama kiva seuraamispätkä, joista pääsin sitten palkkaamaan kunnolla. Kaket sujuu hienosti noin 3 metristä, mutta het kauempaa ei meinaa nousta.... :o/ Toisaalta oli nyt hiukka hermostunut eli korvat sojotti koko ajan taakse, kun kuulosteli selän takana olevaa koirakkoa - iso riiseniuros. Otin sitten muutaman lähempää, jotta saatiin hienot onnistumiset. Hipulle siis aikas lyhkäiset treenit, mutta olosuhteisiin nähden ihan ok.

Huomenna sitten Qiippa pääsee agilitaamaan ja Hipulle vähän matalia hyppyjä ja tokoa. Torstaina me laiskotellaan treeneistä - tai ainakin yritetään! =o)