Starttailimme mummelin alkavaa näyttelyturneeta eli suunnaksi Varkaus ja kaikkien rotujen koiranäyttely. Mukavasti oli bc:t vasta iltapäivällä, niin ei tarvinnut ihan kamalan aikaisin liikkeelle lähteä. Perillä sää oli pilvinen, mutta poudassa, joten ei muuta kuin leiri pystyyn kehän laitamille muutaman tutun ihmisen lähettyville. Siinä odotellessa oli mukava vaihtaa kuulumisia ja katsella maailman menoa. 

Irlantilainen Michael Leonard oli saanut kehäänsä 18 bordercollieta arvosteltaksi ja juuri niitä ennen alkoi taivaalta sitten tulla vettä ihan reilusti. Pahimman kuuron ajan kehä piti taukoa ja viimein päästiin asiaan. Tuomarin arvostelu vaikutti mukavan asialliselta eli kaiken värisiä nauhoja jaettiin. Hippu kun veteraanina marssii kehään viimeisenä, niin annoin sen olla melko pitkään häkissä sateelta suojassa. Onneksi sade melkolailla loppui ennen meidän vuoroa ja sain liikutella mummelia ennen kehää. Iloisesti ja mielellään Hippuli kehään hipsutteli, esiintyi kauniisti ja tuomari taisi tykästyä siihen oikeinkin kovasti. ERInomaista pukkasi SA:n kanssa eli samointein ROP-veteraanin arvo. PN-luokkaan hipsimme kera avoimen luokan voittaneen sekä valionartun ja niin vain tuomari viittoi meidän jonon kärkeen ja PN1 sijalle! Hieno mummo! Lopuksi vielä kierrokset vastaan tulleen junnu-uroksen kanssa ja punakeltainen ruusuke meille eli Hippu oli hienosti ROP! =o)

Aika mukava arvostelu:
"In very good condition for age, a credit for the owner! Would like to have seen her when she was younger. Nive bodyshape with correct height of leg & length of back. To be critical I would like more width between ears and darker eyes."

Kehä päättyi sen verran myöhään, että jäin odottamaan isot kehät, kun sinne kerran päästiin. Varsinkin, kun tuossa vaiheessa jo aurinkokin pilkisteli pilvien takaa. Siinä odotellessa riemu tosin jäi lyhyeksi eli 1-ryhmän aikaan vettä tuli taas melkoisen reippaasti, mutta veteraanien aikana jo onneksi oli taukoa. Molemmat kehän meni meiltä tutusti läpijuoksuksi eli käytiinpähän näytillä. ;o) Mutta olipas kiva mummelin kanssa misseillä ja parin viikon päästä jatketaan Joensuun ryhmiksessä!