Nyt se on nähty ja koettu ja kivaa oli! Reissuun starttasimme Tiinan ja Hipun kanssa jo perjantaina hyvissä ajoin päivällä. Majapaikkana meillä oli Sokos Hotel Tapiola Garden Espoossa, jonka ympäristössä on aivan loistavat mahdollisuudet lenkittää koiraa - suosittelen! Makoisten ja pitkien yöunien ja hyvän aamupalan jälkeen pesin Hipun ja föönäilin sen missikuntoon ja lisäksi itselle juhlatamineet päälle. Veteraanien esiarvostelu Fur Centerissä alkoi jo 13:45, joten kurvasimme paikalle heti klo 13:ksi, jolloin paikan ovet avattiin. Sutsuttelin ja tupsuttelin Hipun valmiiksi ja Tiina pääsi pikkurouvan kanssa tositoimiin. Tuomarina veteraaneilla oli Nina Karlsdotter Ruotista - meidän tuurilla. Sattuu nimittäin olemaan se toinen tuomari, joka on Hilipalle antanut EH:n sen valioitumisen jälkeen. ;o) Toinen on sitten "Sillähän tippuu silmät päästä"-Rippe Viiru eli Ritva Raita. =oD No joka tapauksessa Hippu oli esiintynyt oikein kivasti ja ravannut sievästi häntä alhaalla. Pariksi heille sattui komea englanninvinttikoira.

Esiarvostelun jälkeen katselimme paikan menoa ja rupattelimme tuttujen kanssa. Nopeasti aika kului ja pian varsinainen tapahtuma pääsi alkamaan. Sutsuttelin Hipun toistamiseen nopeasti "kisakuntoon" ja lisäsin suhauksen glitteriä selkään. ;o) Sen jälkeen menin itse valmiiksi muiden kanssa ravintolasaliin pöytäämme istumaan ja jännäämään likkojen esiintymistä. Hippu ja Tiina tulivat lavalle kahdeksannessa parissa ja yllätys olikin iloinen, kun tuomari ojensi ruusukkeen vinttarille eli meidän likat pääsivät jatkoon ja vielä toiselle kierrrokselle. Wohoo! Reippaasti mummeli esiintyi erikoisesta misseilypaikasta ja äänekkäistä kannustusjoukoista - kiitos Teija ja co - huolimatta! :o) Toisella kierroksella vastaan tuli sitten erittäin hyvin menestynyt pembroke ja ruusuke ojennettiin Tiinalle. Mutta kaikkiaan mieltä lämmitti, että sainkin ihailla likkoja lavalla kahteen kertaan ja ihan meinasi tippa tulla akan silmään, kun olivat niin nätteinä! Ja on minulla vaan kaunis mummokoira.

Upea kokemus! Kiitos pöytäseurueellemme hulvattoman hauskasta seurasta ja mukavasta illasta. Ja kiitos Tiinalle, että lähdit mukaan Hippua esittämään. Nyt voit mainita kävelleesi oikealla catwalkilla! ;o) Itselläni ei kameraa mukana ollut, koska järkkärissäni ei ole erillistä salamaa ja näin sen kapasiteetti ei olisi riittänyt kuvaamiseen. Onneksi Outi pelasti meidät ja kävi ottamassa tapahtuman päätteeksi lavalla muutaman kuvan Hipusta ja Tiinasta. Noissa Hippua ei ole enää puunattu, vaan se pääsi kuviin suoraan nukkumasta häkin uumenista. :oP Kiitos Outi!


Häntä heiluu vimmatusti, kun akka seisoo tuolla sivussa. (c) Outi Heikkilä-Toni


"Apuaa! Tämä ei pysy paikallaan...." Ja häntä vispaa! (c) Outi Heikkilä-Toni


(c) Outi Heikkilä-Toni


On ne niin nättinä! :o)  (c) Outi Heikkilä-Toni


"Virallinen" pänötyskuva heti lavalla käynnin jälkeen.  (c) Outi Heikkilä-Toni