Tänään sitten päästiin taas treenailemaan ja vuorossa tottistelua Paavolassa. Hilippa pääsi kentälle, kun ensin autettiin Neppu-tyttöstä ruudun ja ohjatun noudon treenissä. Likka oli muuten taas aika pähevänä... ;o)

Otin Hipulle seuraamista, liikeestä istumista ja maahanmenon. Seuraaminen alkuun taas hiukan liian suurilla kierroksilla, mutta hyvin petrasi loppua kohden. Istuminen ja maahanmeno olivat molemmat ok. Samoin luoksetulossa oli hienosti vauhtia, kun hiukan patukalla avustin. Tasamaanouto oli ihan jees, mutta hiukka saisi palautuksessa olla lisää vauhtia, meno on ihan hyvä. Hypyn korkeus oli 90 cm ja siitä muutamia toistoja. Osa meni jopa ihan puhtaasti yli! A-este oli melkein kisajyrkkyydessä ja se meni kyllä hienosti! Nyt otti ihan kunnolla vauhtia molempiin suuntiin. Henkilöryhmä myös ihan hyvä.

Treenatessa huomaa kyllä, että Hippu muistaa edelleen sen viime syksyisen hakukisassa sattuneen hyökkäyksen... :o/ Onneksi se ei niinkään välitä suorittavasta parista, mutta huomioi kyllä kentän ulkopuoliset koirat. Ja varsinkin, jos joku komentaa siellä koiraansa kovemmalla äänellä ja EI-sana saa sen takuulla katsomaan sinne suuntaan. Viime syksyn "kolarissahan" kuului kovaääninen "EI mene" -huuto ja sitten rysähti, joten muistaa. Mutta ei tuo reagointi kuitenkaan niin pahaa ole, etteikö pimatsu hommia tekisi siitä huolimatta! ;o)

Kivasti meni treenit ja nyt alakaa jo pikkuhilijaa polttelemaan kisoihin pääsy... Noh, josko sitä sinne heinäkuun loppupuolelle kuitenkin maltetaan odotella! :oD

Nyt taitaa sitten tulla pidempi tauko tänne blogiin, sillä huomenna lähdetään viettämään kasvattipäiviä tuonne järven toiselle puolelle. Nettiyhteyttä siellä ei ole, joten palataan asiaan sunnuntai-iltana! Toki "leirillä" on tarkoitus myös treenata kaikenlaista, mutta siitä sitten myöhemmin!