Päivän sää oli jälleen upea, joten ohjelmassa reipasta ulkoilua jäällä. Illalla kuitenkin paineltiin tutusti omalle kuutamovuorolle treenaamaan ja pääpaino oli kontaktien muistuttelussa ja vahvistamisessa. Kasattiin siis puomi ja sen seuraksi keinu parin hypyn kera sekä A-este sivummalle pussin kaveriksi. Näiden lisäksi Salme väsäsi pienen hyppykuvion eri kohtaan ja toki sitäkin käytimme hyväksi. :o)

Aloitin Q:n kanssa kontakteilla. Keinua ensin pari kertaa kiinni pitäen ja tukien. Otin siihen nyt lisäksi "seis"-käskyn jarruttamaan menoa ja sitten tutusti "alas"-käskyllä stoppi. Josko tuolla ylimääräisellä käskyllä saisin hiukka jarruja menoon ja vältytään jatkossa ikäviltä lentokeinuilta. Hienosti meni nyt omaa keinua, eikä yrittänyt kertaakaan tulla kesken pois tai kieltäytyä. Haettiin hypyltä vielä kova vauhti suoritukseen ja edellen malttoi jarruttaa. Puomi oli puolestaan edelleen bueno eli siinä ei juurikaan valittamista. No ok, voisihan se tulla kontaktille nopeammin, mutta en ota siitä vielä stressiä, kunhan saadaan varmuutta stoppiin, niin katsotaan sitten sitä vauhtia lisää. :o) A-este meinaa vaan väkisin liukua alas... *huoh* Pitäisiköhän siinä suosiolla antaa periksi ja ottaa stoppi maahan? Jotenkin vaan tuntuu, että kisoissa käydään sen verran kuumana, että pysähdystä tuskin hylkäykseen asti tapahtuu... Mietitään!

Alla sitten se Salmen väsäämä hyppypätkä. Huomiona se, että kuvassa oleva S-putki oli todellisuudessa paljon tiukemmalla S-mutkalla. Piirto-ohjelmani ei vaan anna laittaa sitä tuota tiukemmalle mutkalle.

Molemmat pujottelukulmat onnistui Qopsulla aivan nappiin ihan vaan lähettämällä! *hiukka ylpeä lapsesta* =o) Toki tuo avokulma pyöristyy hypyn ansiosta, mutta ihan "testin" vuoksi ohjasin pari kertaa suoraan putkelta pujoon, jolloin kulma oli todella 90 asteen avokulma ja edelleen bueno! Toki väliin tulee virheitäkin, mutta enemmistö alkaa olla jo onnistumisia. Takakulman kepeille numerona 10 otin ensin helpottaen eli leikkasin putkella niin, että se jäi minun vasemmalle puolelle. En kuitenkaan koettanut vetää kulmaa loivemmaksi, vaan käskytin vaan esteelle ja hyvin haki aloituksen. Sitten vaikeutin aloituksen jäämällä putken toiselle puolelle, mutta edelleen Q haki itsenäisesti aloituksen! On se hieno! =o) Huomiona vielä, että hypyn 6 otin vastaan ja käänsin sylissä putkelle eli tuokin toimi oikein mukavasti. Ainoa "vaikeus" meille oli tässä yleensäkin tuo S-putki. Qiira meni sinne tosi huonosti eli kääntyi koko ajan takaisin, kun tulikin muka seinä vastaan. Juu... Se on yllättäen vähän huono noissa putkissa, mikä sitten lie?

Noh, joka tapauksessa jäi ihan hyvä mieli treenistä. Viikonloppuna liidellään sitten neljä rataa Vöyrillä ja koetetaan taas päästä maaliin edes kerran! =o) Loppuviikko ulkoillaan kauniissa säässä, joten palataan kisa- ja tuloskuulumisiin mahdollisesti ensi sunnuntaina. "Näihin kuviin ja tunnelmiin päätän raporttini tähän! Palataan sunnuntaina! Näkemiin ja Hyvää Yötä!"