Meinasin lähteä Paavolaan, mutta en sitten kehdannutkaan eli iski suoraan sanottuna laiskuus, kun kerran kotipihastakin löytyi tarvittavat esteet. ;o) Eli ihan vaan kontakteja, hyppysuoria ja pujoa ilman sen suurempia suunnitelmia. Kontakteilla olen nyt käyttänyt namilätkää vahvistamaan "alas"-käskyä stoppeineen ja lisää herkkua tulee vielä minulta. Toimii nyt hyvin, katsotaan kuin kauan. :o)

Hypyt oli nyt tosi hienoja!! Hetsasin pikkukoiraan kiekkoja ja vahvistin reippaalla "mene"-käskyllä hyppäämistä ja irtoamista. Samalla käskyllä vahvistin myös putkeen irtoamisia ja hyvin toimi! Katsos, kun en ole tuota aiemmin tajunnut eli ymmärtää "mene"-käskyn paljon paremmin kuin "eteen"-käskyn. Sain tuolla irtomaan hyvin kolmen hypyn päähän ja ihan oli reippaat hypyt.

Lisäksi olen nyt tehnyt niin, että jos kotipihassa tippuu rima, niin en noteeraa sitä mitenkään, vaan kannustan vaan eteenpäin ja palkkaan. Luulen nimittäin, että nuo Q:n hypyn hakemiset on vain sen korvien välissä ja nyt, kun kierrokset kohosi sopivasti ja paineli soppelilla kiihkolla esteille, ei arponut ja hakenut ponnistusta ollenkaan. Kuitenkin nuo rimantiputukset ovat tosi harvinaisia eli tekee hienot pomput, vaikka kierrokset nouseekin. Katsotaan kuin jatkossa alkaa mennä ja toivotaan, että saisin näin kakaralle lisää itseluottamusta. ;o)