Omalle vuorolle liitelemään Qoposen kanssa. Kakarassa riitti taas virtaa kuin pienessä pitäjässä ja sen myötä myös ääntä! *huoh* Tuntuu, että tuo sen kiljuminen lisääntyy koko ajan, mutta onneksi se ei - vieläkään - vaikuta sen etenemiseen eli siinäpähän kiljukoon. Varsinkin, kun radalla en sitä edes "kuule" eli ainostaan välillä ohjausta miettiessä meinaa itselläkin hermo palaa, kun koiruus pomppii ympärillä ja kiljuu: "Lisää, lisää, lisää!! Mihin sitten?? Kerro, kerro!! Kivaa, kivaa!" =o) Mutta alla illan kuviot eli jälleen helppoa menoa ilman kikkailuja.

Ratapätkää mentiin Qopon kanssa kahdessa erässä eli ensin puomille asti ja sitten hypystä 13 eteenpäin. Puomia siis harkattiin jälleen omana esteenään. Eka kerralla ohjasin hypyn 4 jälkeisen kuvion niin, että menin hyppyjen 4 ja 6 välistä valssaamaan ja pienellä vedolla muurille 8. Tuo kyllä onnistui ihan ok, mutta sen jälkeen ei kepeille meno ollut mitään kaunista katseltavaa. Jouduin ottamaan niin täydellisesti haltuun muurin jälkeen, että oli kyllä tosi töks-töks tuo kohta. Muutin sitten alun ohjauksen kokonaan eli en enää mennytkään väliin vaan lähetin hypylle 5 - hyvin irtosi - ja sieltä hyppy 6 vastaan. Pienellä pukkauksella muurille ja valssin kautta pyöräytys kepeille - bueno! =o) Tuolla ohjauksella jäin sitten keppien oikealle puolelle, josta sain työnnettyä Q:n hypylle 10, mutta putkeen menessä kyseli paljon, kun oli niin minun edellä. Mietin kylläkin, että olisin noin ohjaten voinut myös leikata kepeille, kun olisin valssin tehnyt hiukan kauemmaksi pujosta ja näin tehnyt tilaa aloitukseen. Puomin jälkeinen pätkä helppoa peruskamaa, ei ongelmia!

Puomitreeni meni nyt hienosti. :o) Otin ihan alkuun itsekseni hihnalla ja hyvin alkoi stoppaamaan. Vaikeutin hommaa sen verran, että kun alkoi jarraamaan, niin päästin hihnasta irti ja juoksin edelle. Hienosti stoppasi, josta sitten naksu ja nami. Muutaman kerran otin vapaana niin, että otettiin putkesta vauhtia ja jättäydyin tarkoituksella jälkeen. Kerran suihkasi kontaktin kautta stoppaamatta ja tähän tiukka: "Ärrr, EI noin!" ja nostin takaisin kontaktille. Seuravalle kerralle HIENO stoppi ja siitä superkehut ja jätettiin siihen. Edelleen siis jatketaan hihnalla, mutta väliin muutama vauhdilla vapaana meno, jotta nähdään alkaako sinne korvien väliin tarttumaan mitään asian suhteen... ;oP

ps. Hilippa "juoksee"... ;o)