Töiden jälkeen ulkoilutin tälle kesälle ensimmäisen kerran ruohonleikkuria - niin se vaan kesä tuli! =o) Muutamasta kohden jääpolte on ikävästi tappanut nurmikon, mutta olkoon tämän kesän. Odottelemme viime syksyisten kaivujälkien tasoittumista/muotoutumista ja ensi kesänä sitten uusitaan nurtsia päädystä, joten uusataan samalla nämäkin kohdat.

Kovasti olisi tämän jälkeen laiskottanut, kun ti-iltakin meni kokonaan Oulussa, mutta lähdettiin kuitenkin likkojen kanssa Paavolaan tokottelemaan. Lienekkö tulevilla lauantain joukkue-SM:llä tähän jotain vaikutusta... ;oP Tutusti otin ekana Hilipan kanssa jotain pientä eli ei mitään tosikkomaista hinkutusta. Seuraamisen juoksua tapsin kanssa ihan lyhkäisinä pätkinä. Sitten luoksetuloja niin, että kutsuin mötköllä hetsaten, käsky "oota" ja het mötkö lensi palkaksi. Myös loppuosaa otin seisovasta asennosta mötköllä hetsaten, niin saatiin vauhtia. Kakeja muutama vaihto ja vain kerran tarvitsi lisäkäskyn, MUTTA nyt istumaan noustessa nytkäytti peppua eteenpäin! 8-O Tähän asti on siis vaihtanut asennot vain etusia siirtämällä, mutta nyt keksi tuon pepun hetkauksen! Mokomakin possu!! Loppuun muutama iloinen hyppy ja pari noutoa, joista eka oli arsesta, mutta pari toistoa Hipuksi ihan jees.

Qoponen sai sitten käydä leikkimässä mötköllä ja pikkasen puuhailemassa. Seuruuta otin niin, että ei ollut namia kädessä ja ihan oli kivaa menoa. Muutaman kerran meinasi kontakti tipahtaa, kun piti muiden touhuja tarkistaa, mutta pieni "kröhöm" onneksi riittää korjaamaan. Pari liikkeestä mahaanmenoa nopsalla namipalkalla ja pari luoksetuloa, jotka nyt siis napsahtaa suoraan sivulle ja vauhtia piisaa. ;o) Loppuun sitten melkein kahden minsan paikkamakuu Neppusen kaverina ja ihan hyvin ja rauhallisena makoili isosisson vieressä. Tosin ensin ei meinannut mennä maahan eli jos Ipana ei nollaa liikettä nousemalla ylös, niin sitten se nollaa sen menemättä edes maahan... =o) *huoh*