Pitkästä aikaa agikisoihin eli välissä Qoposen juoksutauko. Kohteena Joensuu ja kisakaverina mukana myös Neppu ja matkaseurana Tuomo, Riitta ja Ronja-koikkeri. Kisat alkoi tutusti aikaisin aamusta 1-luokilla eli Neppu sai tovin oma vuoroaan odotella ja pikkusisso pääsi ensin kirmaamaan radalle.

Tuomarina 1- ja 2-luokissa oli Ritva Herrala. Viimeksi hänen radallaan olimme tammikuussa kotikisoissa ja edelleen rataprofiilit olivat yhtä mukavan vaativia. Ykkösetkään ei siis pääseet pelkästään juoksentelemaan, vaan ohjaamaankin joutui. :o) Eka radalla selvisimme alkukiemuroista yllättäen puhtaasti - videon mukaan, vaikka ei se siltä tuntunut - ja ensimmäinen kielto, kun A:lta mentiin suoraan sen alla olevaan putkeen ja ihan ei siihen taivuttu. Jatkoa taas huristeltiin puhtaasti, kunnes edessä keinu ja siihen sitten kaksi kieltoa. Itku! Kun ei mene, niin ei mene... *huoh* Eli keinu on meille nykyään se ongelmaeste, johon meno tyssää. Plaah!

Toisella radalla kuviot oli hyvin pitkälle samantyylisiä eli ohjaamaan joutui tälläkin radalla. Lisäksi ennätin jo iloita, kun keinu kannettiin pois radalta! Jipii! =oD Mutta nyt meillä sitten mopo keuli muuten ihan urakalla! Kaoottismaisesti kaahaten suhasimme eteenpäin niin, että mutkaputkeen kielto ja seuraavalle hypylle kielto ja rima alas. Kääk! Ja kun tämän kaahailun jälkeen kakara ei stopannu A:lle, vaikka kontaktin ottikin, niin eiku takas, hylky ja pois. *huoh* Kaikkiaan siis melkoista kaahausta kakaran kanssa, mutta Tuomolta saatiin onneksi suoraa palautetta: Qiiraa pitää ohjata ja mun pitää liikkua eli Qiira ei ole Neppu, jota voi lähettää ja ottaa vastaan, vaan sitä pitää viedä ja ohjata koko ajan. :o)

Qiiran jälkeen pääsi sitten Neppu asiaan. Ekalla radalla starttasimme ihan ensimmäisinä, joten parin kiekan rataantutustumisen jälkeen rakettia hakemaan. Komea etunoja lähdössä ja sitten mentiin! Lujaa mentiinkin ja melkein puhtaasti koko rata eli harmittavasti vain yksi rima alas. Kontaktit oli tosi hyvät ja hypytkin ok. Tuo yksi rima tipahti, kun Neelle tuli niin jumalaton kiire mun perään putkelta, sillä olin siirtynyt jo seuraavan hypyn taakse vedättämään. Toiselle radalle lähdettiin yhtä räjähtävällä asenteella ja tuloksena 15 vp. Eka rima tipahti, kun lähetin kepeiltä eteenpäin ja lähdin siirtymään sivusuunnassa ilmeisesti liian aikaisesti. Myös seuraava rima tuli alas, kun olin vastaanotossa aivan liian lähellä estettä ja Nepulla ei kertakaikkiaan ollut tilaa laskeutua alas. Kolmas virhe tuli sitten puomilta eli se taitaa mennä Neepin possuilun piikkiin... ;oP Mutta voi pieru, ku oli mukava kirmata Neppu-sukkulan ohjaksissa!

Tuloksista huolimatta mukavaa oli. :o) Kelikin osui niin kohdilleen eli ihan T-paitasillaan sai juoksennella. Qiiran ja Nepun kanssa juoksennellaan seuraavan kerran viikon kuluttua Oulussa. Touko-kesäkuussa Qiira kisaa hyvin vähän, mikä onkin varmaan ihan viisasta eli treenattavaahan meillä edelleen on ja paljon, esim. keinu. Katellaan sitten myöhemmin kesällä lisää noita kisoja, josko meidän tulostasokin hiukan paranisi jossain vaiheessa.

Ja onneksi meidän päivää pelasti matkaseuralaisten hieno menestys eli Tuomolle ja Ronjalle eka radalta voitto hienoisella aikavirheellä ja toiselta radalta sitten 0-voitto! Onnea kovasti parivaljakolle! Lisäksi onnittelut myös Annelle ja Babille kahdesta hienosta 0-radasta 2-luokassa sijoilla 3. ja 2. eli yhtä uupuu, niin kolmosissa olette! Onnea onnea!