Innostuttiin tyttöjen kanssa väsäämään oikein ratapätkä pihaan eli treenattiin ihan oikeesti agiliitoa. Neppunen pääsi ensin hyppelemään ja loput tytöt odotti kodinhoitohuoneessa ovien takana, niin pysyivät hiljaa. Keittiöön ei voi jättää, kun kiljuvat kuin hyeenat ikkunassa... :o) Pappa sai pyöriä pihalla, se kun ei enää hirmuisesti haitolla sinkoile ja Neppua ei hirveästi hidastanut, jos hypättävän riman alla seisoo yksi vanhaherra... :o) Alla kuva meidän ratapätkästä.

1248111526_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Neepin kanssa tahkottiin tuota välistävetoa... En vaan osannut sitä viedä. Tuli kyllä joka kerta väliin, mutta sitten suihkasi ohi hypystä 5 tai hyppäsi niin oudosti, että rima tippui. *huoh* En siis löytänyt tuohon sopivaa etäisyyttä eli noi olis sellaisia juttuja Nepun kanssa, että ne pitäis vaan kokeilla ja kokeilla ja etsiä se oikea paikka itselle. Ja kun Neppu on niin pirun nopea ja samalla herkkä, niin ei ole helppoa ei. Hypyltä 7 kääntyi koko ajan "väärään" suuntaan eli puomille, mutta se ei haitannut yhtään, koska haki kyllä hypyn kierrettyään keppikulman hienosti. Hypylle 15 ei meinattu osua sitten millään oikeasta suunnasta, kun en kerennyt tarpeeksi vikkelästi vetäsemään oikealle puolelle. Jouduin saattamaan hypyn 13 kierron niin pitkälle, että jäin armotta liikaa jälkeen. Kaikki kontaktit oli kuitenkin tosi buenot!

Sitten Neepiläiselle jäähdyttelyt, itselle pienet huilit, vaari sisälle ja Qoposen vuoro. Timo tuli auttamaan ja nakkiautomaatiksi namittamaan A-estettä. Eli nyt treenatessa kontakteilla on AINA nakkinami vahvistamassa alas asti tulemista ja väliin saa myös lisäpalkkaa minulta. Qiiralle helpotin kuviota sen verran, että kun sen takaakiertotreeni on vielä niin kesken, niin esteenä 14 mentiin putki hypyn sijaan (musta numero). Tuossa tosin sain sitten treenata sille niin vaiketa takaaleikkausta esteellä 15.

Qopsu oli sitten aika hieno. =o) Välistäveto oli sille helppo tai sitten minä vaan osasin sen tuon oman koiran kanssa paremmin. ;oP Keppien jälkeen piti malttaa ohjata hypyt 9 ja 10 kunnolla eli jos lähdin liian aikaisin "kääntämään" kulmaa hypylle 11, niin suikkasi väliin. Q reagoi tosi hyvin yläkropan pieneenkiin kääntöön eli sille puolivalssi toimii tosi hyvin. Ja ilokseni hypyllä 15 ei ollut mitään ongelmaa eli hienosti rojautti yli ja muutenkin hypyt oli taas tosi rentoja ja hienoja. Lopuksi treenasin ihan pikkujuttuna yhdellä hypyllä sitä, että olen selin hyppyyn perettäen sitä kohti, koira yli ja heti tiukasti luo. Ensin epäröi pitkään, mutta sitten lähti menemään tosi kivasti.

Mutta olipas kivaa liidellä nurtsilla avovarpain... :o) Varsinkin, kun treenikaverina oli niiiin hienoja tyttöjä! =o)