Olihan näytelmäviikonloppu! Yli 1000 km lisää Cärryn mittariin, mutta ei harmita yhtään! ;o)

Lauantaiaamuna startattiin hyvissä ajoin Hipun kanssa liikkeelle ja poimittiin matkalta kyytiin Miina ja shelttipojat. Ensimmäinen etappi Varkauden kaikkien rotujen näytelmä ja olipas mukava paikka. Laittelin leirin pystyyn nurmikolle puiden katveeseen ja mikäs siellä oli istuksiessa ja omaa vuoroa odotellessa. Kehät olivat iiiiisot eli ainakin liikeet sai esittää kunnolla. Tuomarina meillä oli muutoksen jälkeen aivan uusi tuttavuus Bulgariasta, Kamen Litov. Jep jep... Tämä herra antoi sitten ERIn lähes jokaiselle kehään astelleelle, oli osallistuja sitten minkä näköinen tahansa, hylkäävistä virheistä puhumattakaan! =oD Mutta mikäpäs siinä, jos hän näin tykkäsi tehdä.

Loppupelissä kuitenkin ROP-kehässä vastakkain tuttu pari eli Hippu ja Lordi (Sterlet Lord) eli veteraanit vetivät pidemmän korren tälläkin tuomarilla. ;o) Ja jälleen kerran ne punasävyiset ruusukkeet ojennettiin Hipulle eli mummeli ROP ja ROP-vet. Ryhmäkehiä jäimme sitten odottelemaan, kun iltapäivän puolella jo oltiin. 1-ryhmässä teimme vauhdikkaan puhtaan läpijuoksun, mutta veteraaneissa meidät noteerattiin hienosti seitsemän parhaan joukkoon! Wow! Eka kerta, kun olemme nousseet jatkoon myös kaikkien rotujen näyttelyssä eli ei pöllömmin, vaikka sijoitusta ei irronnutkaan! ;o)

Varkaudesta jatkoimme sitten retkueen kanssa matkaa kohden Kaakkois-Suomea. Siellä suuntasimme yökylään Elinan ja Pertin perheen luo, joten isot kiitokset heille majapaikasta - torstaina nähdään taas! ;o) Sunnuntaiaamulle jäi enää pikkumatka ajettavaa seuraavaan misseilypaikkaan eli Haminan Bastioniin. Meille molemmille ihan eka kerta Haminassa ja vähän sillä aikanaan matkaa aloin suunnittelemaankin eli ei tuomarin tms. takia, vaan ajatuksena ihan nähdä tämä hieno paikka. Ja olikin kyllä ihan näkemisen arvoinen.

Haminan kehässä "meillä" oli myös muuta edustusta eli mukana olivat myös Nepun pennut Elmo (W. Maverick) ja Step (W. Muffin). Tuomarina bortsuilla oli puolalainen Boris Spoljaric ja myös tämä setä jatkoi hyvin pitkälle samalla linjalla kuin lauantain tuomari eli ERIÄ pukkasi lähes kaikille. Junnuissa esiintyneelle Elmo-pojalle tulokseksi ERI3. ja Millalle esittämisvinkki... ;o) Narttukehän aloittaneelle Stepille luokan ainoana ERI1. Viimeisenä kehään kipittäneelle Hippu-mummolle tuomarin lepertelyt ja ERI1. =o) PN-luokassa mukana väkeä kuin pipoa, mutta nopsaan tuomari valitsi mukaan loppupelissä hyvin samanoloisen nelikon, joihin lukeutuivat molemmat meidän tytöt eli Step ja Hippu! Tuomari osoitti kärkeen Hipun ja Step toiseksi, sitten juostiin ja järjestys tässä! Ou jee!!! Onnea Emmi ja Steppiläinen SERTistä!!! Juhuu!!! Mun ihan eka kasvatti, joka on saanut näytelmistä SERTin ja kyllä Step ihan oikeasti on kaunis!

Ja jälleen ROP-kehässä tutut koirat eli eilisen toisintona Hippu ja Lordi vastakkain. Jälleen punaiset ruusukkeet Hippulaiselle: Hippu siis ROP ja ROP-vet. :oD Vaikka matkaa kotiin oli edessä 500 kilometriä, niin jäimme odottamaan loppukehiä. Veteraanit nimittäin otti rotutuomarimme ja 1-ryhmän Päivi Eerola, joka on Hipusta aikanaan tykännyt... Odottelua kaikkineen vajaa perisen tuntia ja pääsimme Hipun kanssa juoksemaan isoon kehään. 1-ryhmä aloitti ja juhuu, semifinaaliin päästiin eli seitsemän parhaan joukkoon. Kolme käteltiin ulos ja me oltiin mukana eli lopulta Hippu RYP4!! Jee!! Pikkutauko ja uudelleen veteraaneihin. Kokoomakehässä meitä ei edes katsottu, kun tuomari oli Hipun jo arvioinut. Semifinaaleihin mukaan ja mukana viisi koiraa... Yksi ulos, Hippu edelleen mukana ja pykälän "parannus" edellisestä eli BIS3-vet!!

Jaiks! Olihan viikonloppu! Hippu on ihqu! Tuon rouvan kanssa on niin superihanaa olla kehässä, kun se esiintyy niin hyvin ja tykkää. Miina nauroikin 1-ryhmän sijoituksen jälkeen, että Hippu tietää olleensa hyvä, kun se on niiiiin polleana tulleessaan kehästä. =o) Moni ei ymmärrä tätä meidän "turneeta", mutta tämä nyt sattuu olemaan Hipun eläkepäivien harrastus... Ei me tätä tehtäis, jos mummo ei tykkäis vai näyttääkö Hilima jonkun mielestä siltä, että sillä ei ole kivaa?? Vielä käydään jokunen näytelmä, odotetaan tipahdusta maanpinnalle ja kunhan mekko sitten kesällä riisutaan, niin tälle vuodelle jätetään kehät muille. :o)