Noita täytti viime sunnuntaina 16 vk, joten tänään käytiin sitten hakemassa viimeiset rokotukset. ELL:n puntari näytti painolukemiksi 10,5 kg ja kotimittauksella sain korkeutta 43½-44 cm. Melkoinen koipeliini kakara eli kun vertaan Qiiran mittoihin samassa iässä, niin onhan se iso. 4-5 senttiä korkeutta enemmän kuin Qiiralla eli JOS tuolla erolla mennään aikuisikään asti, niin korkeutta tulisi olemaan sellaiset 52-53 cm. :oDD Oikein söpö ja pieni bc-tyttönen... ;oP

Muuten kakara on nauttinut lapsuudestaan täysin. Sisäsiisti ei ole, mutta osaa olla jo pitkiäkin pätkiä halutessaan pissimättä. Haluaminen on sitten ihan toinen juttu... Samoin kakkiminen... Mokomakin! Kamalan reipas ja rohkea Noita muuten on ja väliin tuntuu, ettei se edes omista sellaista kuin itsesuojeluvaisto... *huoh* Melkeinpä piirrän vuoden päästä ristin seinään, jos Nomppis sinne asti pysyy ehyenä! ;o)

Mitään isompia ei olla vielä treenailtu, paitsi hiukan kotipihassa agia. Putkea, keppien ekaa väliä, surffailua hypyillä rimat maassa ja puomin kontaktia (korkeutta alle 80 cm). Aika näppärä vaikuttaisi olevan eli "hakee" jo hyppyjä, irtoaa putkeen, hahmottaa keppien ideaa ja tarjoaa vauhdista hienoa 2on-2off -kontaktia. Ihana! :o) Tottistelun puolella ainoa asia, jota harjoittelemme on paimenkoiralle niiiiiiin tärkeä maahan meno... ;o)