Sillä aikaa, kun minä juoksin Kamin kanssa agia, Tiina kokeili tokotella Hilipan kanssa. =o) Kovin oli pikkurouva käynyt "hitaalla" ja tuumaillut tekemisiä sen lisäksi, että joka välissä kaula piiiiitkällä kuikuili hallin toiseen päähän akkaa tiiraillen. ;o)

Otettiin sitten treenit yhdessä Hilipan kanssa. Pikkasen meinasi olla pikkurouvassa liikaa virtaa eli seuraaminen oli aika vauhdikasta edistäen ja poikittaen ja "pihiihiiii":sten. =oD Noh, mie en enää ala kauhiasti tuosta sen seuraamispaikasta stressaamaan, jos sillä nyt kuitenkin kokeessa joku 6 tai 7 pojoa irtoaisi. Liikkeestä maahanmeno oli jälleen bueno, mutta seisomisessa meinasi taas pyöriä perään. *huoh* On se vaan niin vaikeaa olla paikallaan, kun akka hiimailee ohi. No, treeniä treeniä tuohon. Samoin luoksetulon stoppi pitää ruveta hiomaan napakammaksi. Pysähtyy kyllä, mutta voisi olla nopeampi eli enempi lelun nakkelua.

Nouto nyt ihan jees, mutta kummasti jumii lähdössä eli tarvii toisen käskyn ennenkuin lähtee. Tämä on sitten seurausta siitä, kun treenattiin viime kesä varastamista pois... ;o) Kaket nyt viidestä askeleesta loistavat, mutta seitsemästä askeleesta - noin 5 m - istumiseen toinen käsky. *huoh* Mikä PIRU siinä maksaa, että asentoa ei voi vaihtaa, kun akka siirtyy yhden metrin kauemmaksi?? Mokomakin pikkurouvan tötterö! Noh, treenieä treeniä - tähänkin.

Mutta olipa Hilipallakin mukavaa, kun pääsi vähän touhuamaan. ;o) Ja kiva sen kanssa on tokotella, kun ei ainakaan ole mikään "perässä vedettävä" -malli. Intoa on kuin pienessä pitäjässä. Tiistaina jatketaan hallilla, mutta sitä ennen kyllä puuhastellaan pihallakin.