Juu ja vuoden ekat treenit pidettiin sitten tänään eli tutusti keskiviikkoillan kunniaksi hallille nuorison kanssa. Matkalla tosin piipahdin Naperoita moikkaamassa ja yllättävän kauan jaksoivat pitää vauhtia päällä! Saas nähdä millaisia piipertäjiä niistä tuleekaan. Alla sitten Salmen väsäämä treenipätkä.

1179573.jpg

Meillä oli taas kunnon rimankeräilypäivä... *huoh* Kolisi taas niin vietävästi, että ei kauaa treenattu, kun akalla alkoi palaa pinna räiskijän kanssa. Hilippa kävi taas niin kuumana, että ei keskittynyt sitten kerrassaan pätkääkään hyppäämisen. Ajatuksena pikkurouvalla oli vain vauhti - tyylistä viis - joten rimoja päin mentiin välillä todella törkeästi! Possu... Ohjauksellisesti tuo onnistui kuitenkin ihan ok eli kuvio 7 - 8 - 9 - 10 - 11 meni tosi kivasti. Hypyltä 8 käänsin valssin kautta hypylle 9 ja tiukka "takaa"-komento käänsi pois väärältä hypyltä ja Hilippa haki hienosti oikean esteen. Näyttäis ainakin tuo "takaa"-käsky menneen jakeluun ihan hyvin.

Qiira treenasi taas yhtä hyppyä, joka oli 50 cm:ssä. Väliin meinaa mennä ali, mutta en sitä noteeraa ja ylityksestä sitten kovasti kehuja ja palkka. Se pisti kyllä silmään, että Q hyppää todella luontevasti, rennosti ja ilmavasti äippäkoiraan verrattuna. :o) Lisäksi harjoiteltiin pikkaisen misseilyä lauantaita varten ja voe että oli paaperolla tylsää. Sen ilmeestä oikein näkee, miten pikkukoiraa tympii moinen touhu. Seisoa nyt nätisti yhdessä kohti ja sitten pitäis muka juosta niin, ettei saa häntää nostaa... "Ja pah!" =oD Meidän treenatessa Salme kävi juoksemassa pari pätkää Hipun kanssa. En katsonut ollenkaan mitä siellä tapahtui, mutta ei ollu kuulemma tiputellu rimoja kuin pari! Edelleen siis possu - nyt akkaa kohtaan...