Eilinen päivä meni AIVAN velttoilun merkeissä, joten tänään ryhdistäydyttiin ja mentiin jo heti aamupäivästä Hipun ja Qoposen kanssa Paavolaan ottamaan vähän agiliitoa. Tarkoitus oli tänään treenata Qiiralle pöytä, mutta tötterönä unohdin naksun kotiin, joten ei sitten treenattukaan. Olen nimittäin todennut naksun niin oivaksi välineeksi, kun opetan agissa uusia juttuja tuolle piiperolle, etten ilman sitä edes yritä. :o) Tein sitten helpon ratakuvion niin, että Qiirakin sai mennä suht suoraan ilman jatkuvaa vääntelyä ja kääntelyä tiukkoihin kurveihin. Alla oikein kuva ratapätkästä.

1812915.jpg

Noh, Qiiran kohdalta ei oikeastaan mitään kommentoitavaa, se vaan oli loistava! Puhtaasti meni, muurin palikat pysyi ylhäällä, pujon oikea aloitus löytyi joka kerta ja pujotteli loppuun asti, hypyltä 11 ei yrittänytkään hakea väärää putken päätä ja hypylle 13 kääntyi hienosti. Hypylle 10 ei tarvinnut saattelua eli hyvin haki käskyllä esteen, vaikka itse jäin hyppyjen 9 ja 11 taakse. Ja voe pojat, että oli Qoposella mukavaa! Kokeilin myös tehdä valssin pujon päähän, josta sitten toin koira oikealla puolella suoraan hypyille 9, 10 ja 14. Tämänkin onnistui eli mainiosti kesti pujolla ohituksen ja valssin. Toki tuossa Qiira pujotteli minun vasemmalla puolella, joka on sille ehdottomasti vahvempi puoli. Ainoa "ongelma" oli lähdöissä eli ei pysy sitten millään kunnolla istumassa. :o( Ja nyt kun ei sitä naksuakaan ollut mukana, niin en päässyt merkkailemaan nätistä istumisesta. Niinpä otinkin lähdöt melkein yht'aikaa eli en vaatinut pitkiä istumisia. Tuota pitää treenata ja paljon!!

Qoposen jälkeen myös Hilippa pääsi huristelemaan samaa pätkää. Alkuun muutamia huonoja hyppyjä, mutta sitten ponnari alkoi löytymään ja mentiin jopa koko pätkä ilman yhtään rimanpudotusta. Mitenkään rentoja  - verrattuna Qiiraan - Hipun hypyt ei ole ja vauhdin kasvaessa hakee ponnistusta aika paljon. Muuri oli sitten edelleen muuri eli siltä 100 %:sti palikat alas... Ei vaan pääse yli eli joko etusillaan työntää tai takasillaan vetää palikat alas. Eli vaikka tapahtuisi se ihme, että kisassa rimat pysyisivät ylhäällä, niin muurin palikat tulee 100%:sti alas. *huoh* Joten kyllä! Ensi viikon torstaina on Hipun - ikuisen 2-luokkalaisen - jäähyväiskisat ja se jättää kokonaan radat nuoremmilleen. Jälkikasvu saa jatkaa ja mummo kannustaa kehän laidalta! ;o)