Saimme aamusta koiravieraita eli Neppu ja Figo tulivat molemmat meille viikonlopuksi hoitoon. :o) Hyvin Figokin upposi oitis laumaamme ja Hippukaan ei käynyt pojua komentelemassa. Tosin se mulkaisi pariin otteeseen vierasta niin tehokkaasti, että koikkeripoika tiesi kyllä sen jälkeen paikkansa. =oD Päivällä pääsin sitten vihdoinkin hiihtämään jäälle lauman kanssa! Tytöt sai juosta vapaana, mutta Figo oli kiltisti kiinni. Laitoin sen flexiin ja vyöllä kiinni vyötärölle, niin olipas helppoa meno. Kotiin päin tultaessa tiepätkälle laitoin vielä Qiiran ja Nepun jakajalla toiseen flexiin. Hippu sai jolkotella vapaana perässä ja siellä se kulki muutenkin koko hiihtolenkin ajan. En tiedä miksi se siellä hiippailee, kamala "tupina" sieltä vaan kuuluu, kun muut painattaa edellä. Ei vissiin ole mummelin mielestä kovin mielekästä urheilua... ;oP

Iltapäivällä päästiin sitten jo toisen kerran Rallattelemaan Kylmän maneesille. Tällä kerralla sää oli melkoisen paljon suosiollisempi eli vain viitisen astetta pakkasta. Minulla oli mukana sekä Neppu että Qiira ja kun ryhmiä oli tullut vain yksi, niin menin kummankin kanssa vain yhtä rataa. Ihan ei oma kunto kestänyt enempää ja varsinkin kun manseesin pohja oli nyt hiukan pehmeämpi, niin kuuma tuli jo tuossa. =oP Alla taas kuva radasta.

Menin ensin Nepun kanssa. Hypyltä 3 käänsin hypylle 4 sylistä ja pöytäkin löytyi ihmeen hyvin! =oD Eka kerralla paukasi yli, mutta toistoilla meni jo kunnolla. Putkesta 7 putkeen 8 oli vaikeaa, sillä minä en ennättänyt mukaan. Ihmeesti sinne kyllä löysi, mutta sitten minä oli taas myöhässä seuraavan hypyn ohjauksessa. Tuo oli meille tosi vaikea paikka ja kertaakaan ei taidettu onnistua ihan puhtaasti. Hypyt 13 ja 14 otin peruuttaen ja sylistä hypylle 15. Sitten paukkui Neepi-Antero koko ajan pituudelle, vaikka kuinka koetin ottaa kiinni vastakkaiseen käteen. Noh, menihän se pari kertaa oikeinkin, mutta kyllä imutti pituus koiraa. =o) Pääsääntöisesti kuitenkin Neeltä ihan mallikasta menoa.

Välissä meni pari koiraa ja sitten Qiiran vuoro. Kyllä taas näkee, että intoa on enempi kuin aivoja. Alussa nimittäin yritti väkisin selän takaa puomille kamalan kiljunnan säestämänä, vaikka kuinka koitin jarruttaa ja kääntää takaakiertoon. Sitten kun kerran äsähdin hiukan tiukempaan sävyyn alkoi kääntymään ja kuuntelemaan. ;oP Pöytä oli Qiiralle vaikeampi ja putkihässäkkä lähes mahdoton! Onnistuminen saatiin vasta, kun kävin ensin puomin toisella puolella ottamassa pelkkää pimeää kulmaa putkeen 8. Tuntui, että sitten vasta älysi, että putki on siinä. Salmen avustuksella otin kuvion kokonaan puomin pujon puolelta eli Salme varmisti Qiiran pysymisen pöydällä ja pääsin siirtymään tarpeeksi kauas. Noin päin se toimikin paremmin, mutta kisatilanteessa en luottaisi näin vähällä pöydän treenaamisella siellä pysymiseen eli olisin toisella puolella. Kuvio 13, 14, 15 ja 16 oli Qiiralle helpompi eli sitä ei pituus niin vetänyt ja napsahti ihan hyvin putkeen.

Kiva oli taas Rallatella ja viikon päästä uudelleen. Kiitoksia jälleen RumaRakille! Hauskaa oli muuten huomata, että Neppua ja Qiiraa voi kyllä nykyään viedä ihan samalla tavoin. ;o)