Ihan ekaks kiitämme Qiiran kanssa kaikkia meitä onnitelleita! =oD Ihanaa, kun muutkin ovat iloinneet meidän kanssa näistä pienistä onnistumisien hetkistä - kiitos ystävät ja kaverit! Kyllä koiraharrastamisen yksi mukava puoli on kentiltä saadut loistavat treenikaverit ja se yhteinen tsemppaaminen ja sitten onnistumisen ilon jakaminen. Toki mukaan sopii monenlaista kulkijaa, mutta onneksi täällä meillä ollaan vielä aikalailla säästytty näiltä harrastamisen lieveilmiöiltä... ;o)

Nyt meillä on tässä pari päivää laskeuduttu rauhassa alas pilvistä ja vietetty rauhallisempaa aikaa. :o) Qiira kävi maanantaina hierojalla ja ihan priimassa kunnossa pikkulikka ei ollutkaan. Melkoisesti kireyttä löytyi takaosasta ja lisäksi hiukan toispuoleiseksi pikkuneiti oli mennyt... :o( Tuo toispuoleisuus lienee peruja fillaroinnista eli hiukan neiti väliin kampeaa itseään kieroksi ravatessaan. Täytynee siis "rikkoa lakia" ja fillaroida vasenta reunaa, että saan koirat väliin fillarin toiselle puolelle. Tai sitten mennään tiepätkät oikeaa reunaa ja pyörätiet vasenta, niin saadaan tasaisesti vaihdeltua puolta. :o) Nyt sitten iltaisin kotona hierotaan ja venytellään, niin saadaan kisakaveri vetreäksi ennen kesän "kisakauden" avausta. Lisäksi käymme juhannuksen jälkeen vielä toistamiseen muokattavana.

Tämä loppuviikkokin menee ihan vaan ulkoilun merkeissä. Viikonloppuna käyn sunnuntaina Torniossa seuraamassa Agilityn SM-kisojen yksilöratoja. Ensi viikon olenkin lomalla ja sitten palaamme jälleen treenien pariin aloittaen maanantaina hausta - tällä viikolla kun nekin jäi hieronnan takia väliin. :oP Joten seuraavat kuulumiset taitaakin tulla vasta sitten, kun meillä tapahtuu jotain.