Kennelliiton uutisten lisäksi puhelin piippasi iloista tekstiviestiä eli pallohalli on taas käytössä ja kyseessä ei ollut aprillipila! Illalla siis sinne tyttöjen kanssa maneesitreenien sijaan. :oP

Hallilla oli tosi vähän porukkaa eli ilmeisesti tieto käyttömahdollisuudesta ei ollut vielä tavoittanut kovin suurta porukkaa ja näin häiriötä oli suht vähän. Qiira aloitti nyt pikkutreenillä ja otettiin alkuun tutusti hihnassa seuraamista, joka oli ihan reipasta. Kontakti säilyi hienosti ja vain muutaman kerran piti vilkuilla Suuren-Idolin eli Nepun touhuja. Samoin jatkui myös irti seuraaminen eli hyvällä kontaktilla mentiin. Seuraavaksi seisomista ja jälleen nätit pysymiset paikallaan stopin jälkeen. Maahanmenoja pari ja nekin onnistui kyllä, mutta huomattavasti nopsempaanhan se saisi mennä... Muualla kyllä läpsähtää heti alas, mutta seuraamisen yhteydessä menee hiukan viiveellä. Tuohon pitäis nyt kekkasta jotain. Vielä pari luoksetuloa lyhyemmällä matkalla, niin saatiin siistimpiä eteenistumisia, kun ei kerkee niin hillitöntä spurttia kehitellä. :o) Sitten ipana tauolle ja äippäkoiran vuoro.

Myös Hippu aloitti lyhyellä namiseuraamisella. Näin saadaan paikkaa vähän paremmaksi. Tässä naksuttelin hyvästä paikasta ja paljon palkkanamia. Sitten seisomisia, joissa stopin jälkeen hiimailin edestakaisin koiran ympärillä ja välillä kävin vieressä naksuttamassa ja palkkaamassa. Hyvin seisoskeli paikallaan, vaikka seurasi tarkkaan minun kulkemisia. Lisähuomiona tässä vaiheessa se, että yht'aikaa aika lähellä treenasi musta sakemanni ja Hippu ei oikeastaan noteerannut sitä ollenkaan. :o) Seuraavana kakeja... *huoh* Välillä tosi hienoja nousuja ekalla käskyllä ja välillä jumii. *huoh* Joo, jatketaan treeniä edelleen. Sitten muutamat luoksetulot ja pari kertaa stopaten. Hiukka meinasi nyt venyä pysähdykset turhan pitkiksi, mutta nakkelin lelua palkaksi, jolloin saatiin napakammat stopit. Loppuun sitten vielä noutoja. Lähti nyt joka kerta ekalla käskyllä ja kannustin kovasti lisävauhtia palautukseen. Ja NYT lopulta päätin, että saa palauttaa eteen. Se taitaa kuitenkin olla Hipulle helpompaa, kun se siihen alunperin on opetettu. Koetetaan vaan saada paikkaa hieman lähemmäksi. Loppuleikit lelulla vielä ja sitten autoon odottelemaan.

Qiira kiihkoili Hipun treenin ajan tolpassa ja pursui melkolailla intoa, kun otin vielä pikkuisen seuraamista. Sitten käytiin ottamassa vähän agiliitoa ja hyvin pikkuinen muisti mieluisen lajin! =oD Ihan vaan hyppyjä ja putkea mentiin ja kakara loisti! Juu... Taisi tulla treenin paras palkka agiesteiden muodossa. Pujottelukin meni niin mallikkaasti ja sain jopa vietyä puhtaasti putken ja hypyn kautta pujolle ilman, että tarvitsi mitään "käsiapuja" eli kävelin vain vieressä. Hieno pentu, kun ajatellaan, että pujoakaan ei ole otettu kertaakaan viimeisen kuukauden aikana! Tosin hiukan meinaa pujossa väliin rytmi hukkua, mutta eiköhän se sieltä ala löytymään, kun saadaan lisää toistoja. Ihan lopuksi hyppyytin vielä Kamiakin ja huomenna sitten treenaillaan hiukan määrätietoisemmin ja paremmin suunnitellusti.