Qiira on edelleen "paitsiossa" agitreeneistä, joten Sipsi pääsi jälleen liitelemään. Ja kyllähän se Rutanen taas treeneissä kulki oikein mallikkaasti ja vauhdilla! Voe, kun sen saisin samalla tavalla menemään myös kisoissa. :o) Alla tutusti kuvaa illan kuviosta:

2148880.jpg

Alku meni turvallisesti kipittäen koira oikealla. Putkesta hypylle 5 sain jopa irtoamaan niin, että hyppy 3 jäi minun ja koiran väliin. Kun Sipsi kääntyi hypylle 6 ja lukittui sille, niin pääsin painelemaan hypyn 8 takaakierron ohjaukseen ja hienosti sheltti sen haki. Puomin jälkeen persjättönä hypylle 10 eli noissa paikoissa tuo onnistuu Sipsin kanssa hyvin, vaikka esim. Qoposen kanssa moinen ei tuossa tulisi edes mieleeni! ;o) Kepeille sitten joudun vetämään paljon ja aloitus saatiinkin onnistumaan, mutta lopussa sitten tökkii, kun joudutaan jatkamaan tuollaiseen kulmaan. Tuohon pitäisi keksiä jotain... Putkelta 14 jälleen persjätöllä viimeiset hypyt ja niille Sipsi oikein sinkoaa, kun "loppusuoran" jälkeenhän saa sitten huisisti nakkia!! =oD

Jepa! Josko se vaikka joskus painelisi samalla innolla kisoissakin, jos tarpeeksi treenataan ja kisataan? ;o) Joka tapauksessa Tammiagiin sheltti pääsee mukaan!