Paineltiinpas Paavolaan siinä toivossa, että kentällä olisi muitakin ja saataisiin kunnon kisaomainen treeni ihan tottisparin kanssa ja myös sitä henkilöryhmää. Ja olihan siellä ihan mukavasti! Joten Hippu pääsi tottistelemaan yhdessä Masi-malin kanssa aloittaen ilmoittautumisen kautta paikkamakuulla. Ilmoittautumisessa ei ollut nyt mitään ongelmaa eli ei väistänyt Masia yhtään! Jep jep, siis sakserit on nyt out ja muut in. Paikkamakuussa ei sitten myöskään ollut mitään ongelmaa, vaikka Masi treenasi lähellä luoksetulot ym. Eikä myöskään laukauksista mitään reagtioita.

Sitten liikkeet. Seuraamisessa meinasi taas hiukka mopo keulia eli ei mötköleikkiä ennen tottista, kun kierrokset nousee ihan liikaa! Alkaa siis poikittaa ja kiilaamaan... *huoh* Homma paranee huomattavasti, kun päästään pidemmälle ja kierrokset laskee. Juoksu ihan suht ok, hitaassa loittonee sivusuunnassa, kun mopo meina keulia vielä enemmän... *huoh* Henkilöryhmä meni ihan ok - hyvä juttu noin vähällä treenillä. :o) Liikkeestä istuminen hyvä, samoin maahanmeno ja luoksetulo. Siinä vapautin taas edestä, ku tuo alkaa niin nopsaan ennakoimaan sivulle siirtymistä ja osaa sen kyllä. Mötkö jätettiin taas eteenmenoa varten valmiiksi.

Noudot... Nyt vähän *huoh*... Ekassa tasamaanoutossa lähti hyvin kapulalle, mutta sitten nenuun napsahti joku ihana haju - namia kentällä? - ja homma meinasi unohtua. Murahdin kunnolla ja uusi käsky, jolloin nappasi kapulan ja toi. Toinen nouto perään ja nyt meni ok, vauhtia tosin olisi saanut olla enempi. Hyppynoudon otin nyt vaihteeksi levyesteellä (meidän kisaeste), jossa on jykevä yläreuna. Lähti esteelle, mutta ei hypännyt... :o/ Lähti takaisin minun luo ja annoin uuden käskyn ja nyt hyppäsi ja muuten ok. Heti perään toinen nouto, nyt meni heti yli ja palautti ok. Lopuksi A-estenouto ja se oli ihan ok. Taitaa tuo viimeinen olla noista noudoista Hipun lemppari. :o) Odotettiin Masi pois paikkamakuusta ja tein Hipulle eteenmenon "valmistelun" eli korvaan kuiskaus: "mötkö, eteen" ja pari taputusta rintaan. Valmisteleva osuus piti tosin ottaa uusiksi, kun seuraamisesta ei juurikaan voinut puhua... Siis se seurasi katseellaan sieltä metrin päästä edestä. Käännöksen ja paluun jälkeen huomattavasti parempi seuraaminen ja sitten vauhdikas, suora eteenmeno mötkölle.

Loppuun sitten leikkiä mötköllä ja vapaata hyppelyä yli levyesteestä. Jep, tyyli oli taas vapaa, mutta pakollinen eli pääasia, että menee yli. Tuo levyeste on kyllä jännä! Hippu ylittää kaikki muut metriset esteet Paavolassa eka yrittämällä, samoin Paltsikan kentän esteen ja kotipihan esteen, mutta tuossa levyesteessä on jotain... Kaikki nuo muut esteet on laudoista kasattuja ja tuo yksi on sitten tummaa filmivaneria ja sen yläosa on hiukka jykevämpi. Noh, täytyy käydä useammin tuota hyppelemässä. Mutta kokonaisuutena ihan ok treeni eli nyt otetaan vielä kotona noita noutoja ja seuraamista matalammalla vietillä, etenkin hidasta kävelyä. Jotta eiköhän se siitä. ;o)

Lopuksi tauon jälkeen otettiin vielä ilmoittautumista Lisbe-sakun kanssa ja kylläpäs reagoi erilailla kuin Masiin! *huoh* Mutta nyt reagtio ei kuitenkaan ollut läheskään niin voimakas kuin viimeksi. Otettiin vielä toiselle puolelle iso Vote-riiseni ja syöttelin samalla Hipulle broileripullaa. Jatkettiin treeniä vielä seurauttamalla koiria rinnakkain ihan metrin päässä toisistaan ja Hippu vapautui kyllä hienosti!! Tosin palkkasin sitä koko ajan namilla, mutta silti! Ei pälyillyt yhtää Lisben tekemisiä ja Vote sai vieressä haukkua paukuttaa ja hyvin meni! Siis aivan hieno treeni loppuun ja jäi tosi hyvä fiilis niin minulle kuin varmasti myös Hipulle! =oD

Myös Qiira pääsi vuorollaan kentälle leikkimään omalla pikkumötköllä. Välillä vaihdettiin lelu nakkipalkkaan ja välillä taas leikittiin. Otettiin myös vauhdista suoraan pieniä seuraamispätkiä ja kylläpä oli tillukka upea! Wau! Ihan sai olla pikkasen ylpeä vaavista, kun se teki niin topakoita seuraamispätkiä hyvällä kontaktilla ja oikeassa paikassa. Reipas lapsi ja niin innokas hommiin! Ja juuri sellaista sopivaa säpäkkyyttä tuossa puuhassa. Kiva.

Joten sielläpä se Paavolassa ilta vierähti koirien kanssa taas puuhastellessa. Kummasti siellä saa nuo työkiireet unohtumaan. :o) Vielä kun jaksaisi 1½ viikkoa, niin pääsisi lomalle... Niin joo, Topo-vaari meillä on hiukan kipeä. :o( Sen masu on taas pahasti kuralla. Meidän rautamasu joutuu nyt joka ulkoilukerran jälkeen pepun pesulle... Pari päivää masu oli jo ihan ok, mutta nyt on taas ihan ruikulilla. Jos ei tuosta helpota parin päivän sisälle viili+Tehopakt-kuurilla, niin kai pitää lähteä ELL Ninaa tapaamaan papparaisen kanssa. Repsukka, kun sille on NIIN noloa tuo pesulla käyminen... *huoh*