Kyllä täällä hengissä ollaan, vaikka blogissa hiljaista onkin. ;oP Me ollaan vaan ilmeisesti vaivuttu jonkinlaiseen "koomaan" treenien suhteen, kun äippäkoira on ollut saikulla ja Qopsukka parantelee kinttujaan. Muutenkin näin joulun alla ollaan oltu hiukka laiskoina ja keskitytty lähinnä normaali ulkoiluihin ja potkukelkkailuun. Viimeksi mainittu on muuten Hipun ja Qiiran kanssa todella mukavaa, kun likat osaa homman niin hienosti ja ravaavat tosi kauniisti potkurin edellä. Tosin ne voisi huskyvaljaissaan hiukan vetää, niin akka pääsisi helpommalla... ;o)

Nyt viikonloppuna meillä oli koiravieraita, kun Prii ja Pola tulivat meille hoitoon. Vieraat majailivat meillä lauantaiaamusta sunnuntai-iltaan, kun Salme ja Mikko olivat Helsingissä. Kovin helppoja olivat nämä vieraat. Pola aikuisena koirana ei juurikaan hötkyile, mitä nyt juoksunsa "kourissa" rakastui shelttiin... Sipsi ei tosin lämmennyt Polli-koiran vokotteluihin, vaikka toinen kuinka yritti viehkeää flirttiä sheltin suuntaan. =oD

Prii ja Qiira puolestaan olivat kuin paita ja peppu! Ne ovat jotenkin niin samalla aaltopituudella, että yhteistä touhua riitti. Välillä juostiin ulkona taloa ympäri, välillä painittiin ja välillä otettiin yhdessä päikkärit. Muutaman kerran kaveruksille meinasi tulla riitaa jostain "aarteesta", mutta nämä oli sellaisia kiukutteluita, jotka meni samantien ohi. Ihan nauratti, kun mölinän alettua menin paikalle kysymään: "Mitä täällä pöristään??", niin molemmat napittaa silmiin: "Ei me mitään olla tehty!" ja sankareiden välissä lattialla on joku pienen pieni roska tms., jonka omistuksesta "kiista" on syntynyt. ;o) Hetki siinä muka kiistan päälle murjotettiin, kunnes jompi kumpi meni kaverilta kysymään: "Alaksää mua?" ;oD Hauskoja epeleitä.