Piipahdin illalla Hipun kanssa hallilla ottamassa tyllerölle ihan vain hyppytreenit. Laitettiin hiukan syrjemmälle neljä hyppyä neliöksi ja pikkuputki, josta haettiin välillä lisää vauhtia. Juu, hyppäähän se, mutta tosi onnettomalla tekniikalla... *huoh* Lisäksi putken jälkeisen hypyn rima tuli lähes 100%:sti alas eli ei vaan osaa sitä hahmottaa millään tavoin ja tekee siihen ihan onnettoman roikkuhypyn. Väliin sitten oli jo hiukan rennompia hyppyjä niin, että ihan oikaisi itsensä kunnolla, mutta pääsääntöisesti menee kovin kasassa.

Jep jep... Hilippa kisaa tälle vuodelle enää ensi lauantain Kajaanin kisat Tiinan kanssa. Jatko täytyy sitten laittaa harkintaan ihan kunnolla. Koira tykkää lajista kuin hullu puurosta, joten ei kai sitä ihan kokonaan viitsisi vielä eläkkeelle laittaa. Kisaamisessa tosin ei taida olla enää mitään "järkeä" noiden hyppyongelmien vuoksi...? Noh, treenaillaan nyt talven mittaan hallilla ja katsotaan alkaako hyppy avautua yhtään rennommaksi ja palautuuko edes entiselle tasolle. Koskaanhan Hippu ei ole ollut mikään hyvä hyppääjä, mutta nykyiseen verrattuna kuitenkin paljon parempi. :o) Niin... Pitäiskö sitten alkaa ottamaan viimeinkin Q:lle estetreenejä...?

Muutoin vietettiin laiskanpulskeaa lomapäivää lauman kanssa. Neppu hääräsi vielä tämän päivän laumamme jatkona ja illalla Tiina ja Sami hakivat pikkurouvan kotiin. On se vaan niin helppo ja vaivaton hoidokki! Ja parin viikon päästä laitetaan taas "vahinko kiertämään" eli Q lähtee piristämään vuorostaan Tiinan ja Samin eloa. :o)