Keskiviikolle liukumapäivä ja auton keula kohden kesämaan agitreenejä Solo-vuorolla. Ihana lämmin tekonurmipohjainen halli odotteli ja mikäs siellä oli kipitellessä lähes T-paitakelissä. Minulla oli mukana vain Neppu ja kyllä pikkukoiran naama loisti kuin naantalin aurinko, kun se tajusi taas päässeensä huvipuistoon! Ihan siinä tulee itsekin hyvälle mielelle, kun näkee sen niin nauttivan aksaamisesta. ;o)

Otin Nepulle helpompaa Jokers-rataa (höystettynä parilla lisäesteellä niin, että kaikkiaan radassa oli 32 estettä), sillä se ei ole teknisesti niin taitava kuin Qiira. Omaa vuoroa odotellessa olen nyt ottanut sille yhdellä esteellä harjoituksia niistosta ja päällejuoksuista ym. harjoitteista, joissa se joutuu työskentelemään lähellä minua. Suurin puute Nepulla on juuri tuo, että se ei vain osaa tehdä pientä 'ahdasta' hyppyä, vaan kaikki yritetään mennä hirmuisella loikalla. Mutta yllättävän hyvin Nee kuitenkin näyttäisi hoksaavan noita juttuja... ;o) Muutoin rata oli sellainen, että pystyi hyödyntämään Nepun irtoamista ja sitten taas 'ahdistamaan' sitä kuvioihin. Ja yllättäen koko treenin aikana taisi vain yksi rima tipahtaa. Lopuksi vedimme vielä koko radan hienolla nollalla! Hihii, kivaa oli raketin kanssa viipottaa ja kovsti pitää omaa kuntoa kasvattaa, jotta sen sukkulan edellä pysyy niinkuin olisi tarkoitus. ;o)


Neppu Huvipuisto Kesämaassa! Huomatkaa vasemman etutassun ranneke (by Mikko), jolla pääsi vapaasti ihan kaikkiin laitteisiin ja niin usein kuin halusi! :o)) "Hmm... Tuolla on vielä laite, jossa en ole käynytkään!"

Niin joo! =o) Vaikka Qiira ei nyt enää toistaiseksi aksaakkaan, niin en minä ole sitä hylännyt! Päätin siis jättää sen nyt kokonaan tauolle kesään asti ja alamme sitten katselemaan uudelleen treenikuvioita kunhan päästään ulos treenamaan. Tauon ajaksi Qiira pääsee temppukouluun! Voitin arpajaisista pari DVD-levyä, joissa opetetaan erilaisia temppuja koiralle ja Qiira pääsee nyt koekaniksi eli siitä tulee virallisesti meidän perheen pelle. =o) Myös Noidan kohdalla ollaan tämä kevät aikalailla ulkona agista, sillä en nyt ainakaan pariin ensimmäiseen kuukauteen maksa käyttömaksua seuramme hallille. Siellä on pohja tällä hetkellä sellainen, että Nepun tassut ei sitä oikein kestä ja pelkästään Noidan takia en sitä maksa. Opetellaan vaavin kanssa tottisjuttuja ja sen lisäksi voidaan treenata pujoa ja kontakteja ihan kotosalla. Se kyllä kerkee aloittaa kunnon treenaamisen vasta kesällä.