Tänään suunnatiin aamusta Lapinlahdelle tokoilemaan Tiinan ja Nepun kanssa. Kellojakin muistettiin siirtää ja minä jopa kahdella tunnilla eteenpäin... ;oP Juu, kukaan ei kertonu, että nämä nykyajan kännykät osaa siirtyä itse kesäaikaan ja siirsin sitten illalla itse puhelimen kelloa ja puhelin hoiteli siirron myös itsenäisesti yöllä. Ilmankos puhelin kyseli illalla, että olenko siirtynyt toiselle aikavyöhykkeelle... =oD

Mutta asiaan. Koe alkoi EVL-luokalla, jossa mukana Neppu, joka teki kaunista työtä läpi kokeen, ainoastaan idari meni vähän pipariksi. Loppupisteet sitten hienosti 290/320 ja luokkavoitto. Idarista normaali suoritus ja 300 pisteen raja olisi ylittynyt hienosti. :o) Yhden VOI-koirakon jälkeen jatkettiin AVO:lla ja Hippu pääsi hommiin:

Paikka makuu 10: Ei ongelmia. :o)
Seuraaminen 8½: Hipuksi oikein nättiä menoa ja alku varsinkin oli ihan hienoa! Juoksussa loittoni ja sitten tuli vähän liikaa väljyyttä, josta rokotettiin.
Liikkeestä maahanmeno 10: Juu, tämä me osataan. :o)
Luoksetulo 9½: Nätti stoppi ja juuri samaan aikaan takaa maneesin oviaukolta kuului joku rämähdys, jota hiukan kääntyi katsomaan. Pikkasen pikkurouva huolestui ja loppuosan tuli hitaahkosti... Tuomari sanoi, ettei halua rokottaa enempää loppuosan hitaudesta, kun selkeästi rämäys selän takana vaikutti suoritukseen. Stoppi oli kuitenkin hyvä.
Liikkeestä seisominen 9½: Jee!!! Hilippa teki näpäkän suorituksen ja pysyi tosi hyvin paikallaan ja ei ennakoinut edes perusasentoa! ½ pistettä lähti siitä, että oli stopissa liikuttanut etusiaan pikkuisen.
Noutaminen 7: Heh heh... Lähti ekalla käskyllä ja kaiveli ensin pikkukalikan ylös pehmeästä maneesihiekasta ja toi sen sitten iloisesti ravaillen ja luovutti edessä seisoen. Joo eli ei tiedä vieläkään koiruus, että minne luovuttaa ja kun kokeessa akalta ei tullut edes pientä vinkkiä, niin jäi epävarmana eteen seisomaan...
Kauko-ohjaus 0: Maan vetovoima voitti eli ei noussut ekalla eikä vielä tokallakaan käskyllä istumaan. Sitten odotettiin, että liikkuri näyttää toisen kerran istumisen ja nyt nousi näpäkästi ekalla käskyllä. Tuomari sitten tuumasi, että oisit siihen ekaan antanut vielä sen kolmannen käskyn. Se on ekassa nousussa kuulemma sallittu ja jos loppu menee priimasti, niin voipi vielä irrota 7 pistettä. Aha! Mie kun luulin, että se on jo tokan käskyn jälkeen nolla...
Estehyppy 8: Ei hypänny ekalla käskyllä eli tarvi toisen ja muuten hienosti. Juu, ei varastanu hyppyyn tällä kerralla ei... =o)
Kokonaisvaikutus 9: Iloinen koira, jolla muutamia pikkuvikoja ja joissain jutuissa vois olla pikkasen vielä täpäkämpi... Mutta juu, Hippu oli oikein reipas, eikä vetänyt pulttia mistään. Meni siis paaaljon paremmin kuin odotin!
Yhteensä 153½ pistettä, 2-tulos ja sijoitus 1./3

Tosi hyvä mieli jäi kokeesta. Noudon luovutus vielä kuntoon ja kaket varmemmaksi, niin eiköhän me onnistuta vielä se 1-tuloskin saamaan. ;o) Hyvä Hippunen!