Hrrrr... Lämpömittari näyttää tuskin viittä plusastetta, sataa ja tuulee. Enempänsä voi olla kylymä!! Töistä kotiuduttua piti napsauttaa lattialämmitykset takaisin päälle, kun sisälämpökin alkoi olla hyiset 16 astetta... Oi kesä, missä luuraat?? Kyllä teki mieli käpertyä soffalle villahuovan alle telkkaria tiiraamaan, mutta ei kun treenamaan! Lämpökerrasto alle ja tuhdisti vaatetta sadetakin alle, niin eiköhän sitä pärjää - kesäkuussa! =o)

Suunnattiin siis hakuradalle likkojen kans. Tällä kerralla meidän typsyistä Qiira sai aloittaa. Tehtiin sille hiukka vaikeampi treeni eli tuulta apuna käyttäen suoraan piilossa oleville ukoille. Ensimmäinen vasemmalle etukulmaan kauas mäen päälle. Tämä oli pikkuiselle helppo, sillä se sai ukosta hajun jo alueelle tullessa. Sinne sinkosi niin lujaa kuin käpälistä pääsi ja kohta ilmestyi Kaisan kanssa näkyviin eli löytyi ihan suorilta. Toinen ukko oli sitten vasemmalla alhaalla jonne lähti myös hyvin, mutta kääntyikin tuulen mukaan ja lähti menemään etuviistoon. Tästä kutsuin pois ja ihan kiltisti tuli. Uusi lähetys ja nyt lähti pienen "ukinan" säestämänä ja upposi hyvin aivan sivurajalle asti ja sieltä tuulen alta sai mukavasti hajun ja Anna löytyi. Täältä sitten keskilinjalle ja Anna siirtyi eteenpäin. Tässä näytin Qiiralle Annan menoa vähän matkaa ja viimeisessä lähetyksessä ei ongelmia, vaan paineli suoraan hajun napattua uudelleen Annan luo. ;o) Hieno kakara. Näyttää siis, että on hoksannut homman juonen ja nyt voidaan alkaa suunnittelemaan jatkoa.

Hippu sai sitten ihan viimeisenä koirana käydä hakemassa molemmista etukulmista ukot ja kymmenen reippaan haukun jälkeen palkka ilman, että menin paikalle. Pikkurouva oli niin täpinöissään, kun luuli jo, ettei pääse ollenkaan ukkoja hakemaan, kun kerrankin kakara meni ennen sitä. :o) Tjaa'ah... Mietin kuitenkin, että alamme jatkossa panostamaan enemmän Qiiran hakuiluihin, kun Hippu ei enää tule kisaamaan lajissa. Se saa kyllä kulkea treeneissä mukana ja välillä otetaan vaikeampiakin harjoituksia, mutta ilman sen kummempia tavoitteita. Ihan mielenvirkistyshakua siis Hipulle ja kun se niiiin tykkää hommasta eli ei vielä ihan kokonaan eläkkeelle pääse tai siis joudu! =oD