Pallohallivuoro agiliitoa ajatellen ja hommasin Hilipalle kuskin! :o) Pyysin Tiinaa ohjaamaan sen lauantain omissa kisoissa... Jo useamman vuoden kokemuksella on tullut todettua, että nuo meidän omat kisat menee aina aivan pertsiilleen, kun toimistohommien välissä yrittää käydä kipaisemassa radalla. Joten mitä tuota suotta stressaamaan, joten hommataan koissulle toinen kuski, niin se pääsee kuitenkin radalle. Hilippa on siinä mielessä hauska, että hihnan perässä kuikuilee "Äiteeee... elä jätä!" ja roikkuu jalan ympärillä, mutta kun laitetaan esteet kuonon eteen, niin jopahan äitee on ihan toisarvoinen juttu. =oD

Tiina siis treenasi Salmen suunnittelemaa pätkää  - kuva alla - Hipun kanssa ja hyvinhän noilla näytti menevän. Aikalailla samanlainen ohjattava se on kuin Neppukin - tosin puolet hitaampi... Tiina tuumasikin, että eihän tämän kanssa tarvitse edes juosta! Noo, ei kai se nyt ihan niiiin hidas ole? ;o) Muutama huono plörö-hyppy sattui, mutta muuten ihan ok pomppuja. Hiukka kokeili luistaa A:n kontaktilta, mutta pysähtyy kyllä, kun kartturi muistaa olla tarpeeksi napakka. Pujossa ei ongelmia. Kiva nähdä lauantaina, kuin kaksikolla menee. Malttais vaan tähtäillä hyppynsä kohilleen, eikä ala räiskimään... Eiköhän ne maaliin pääse!

973375.jpg

Odottaessa sitten tokoteltiin Qiiran kanssa hallin perällä. Topakkaa ja tarkkaavaista seuraamista ja pysähdyksiä. Hyvin painuu naperolla peppu heti maahan. Otettiin myös liikkeestä maahanmenoja - tosin vielä pysähdyn - ja näppärästi napsahtaa köllölleen. Mukavan säpäkkä se on noissa liikkeissään! Otettiin myös paikallaan istumista ja kappas vain, sehän onnistui! Niin topakkana istui ja malttoi pysyä, kun palasin takaisin! Siitä kovasti namipalkkaa. Otin sitten kerran luoksetulon, kun sitä ei oikein ole voitu treenata liikkeenä, johtuen tuosta pysymättömyydestä... Ja hienosti meni! Lujaa tulee ja pyrkii luonnostaan ihan suoraan eteen. Kiva kiva! Kuhan nämä kiireet alkaa hiukan tässä hellittämään, niin aletaan ottamaan ihan kunnon kuuri tokotusta. Itseasiassa meillä on mahdollisuus käydä kolme kertaa viikossa hallilla, joten ne aletaan sitten hyödyntämään oikein kunnolla. :o)