Tiistai-illan ohjelma oli alunperin tarkoitus aloittaa osallistumalla Royal Canin'in koiramarssiin, mutta ei me sinne sitten tyttöjen kanssa kerettykään. Kotiuduin töistä vasta puoli viiden maissa, niin ei ihan ennätetty viideksi takaisin kaupunkiin marssimaan. Noh, olihan tuolla kuulemma ollut porukkaa ihan kivasti - itseasassa ennätysmäärä - tienaamassa kerhollemme palkintoeväitä. ;o) Suunnattiin siis kuudeksi Paavolaan ja aloitettiin Qiiran treeneillä. Alla mutu-kuva illan treenipätkästä.

1242156783_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nyt me osattiin tuo alun takaakierto aika siististi! ;o) Pikkuinen oli suorastaan pro. Muutenkaan pätkässä ei isompia "ongelmia", kun vaan maltan tietyissä paikoissa varmistaa ja viedä riittävästi eli en vaan oleta sen menevän. Varsinkin hypyllä 12 piti saattaa riittävästi eli en saanut ahnehtia liikaa lähtöäni putkelle sen takaiselle hypylle. Hypylle 9 kokeiltiin ns. "jaakotusta", mutta jotenkin se vaan ei mene näin vanhalle jakeluun ja tuntuu ihan hassulle... =oD Tuntuu, että pyörin ihan hölmönä siellä esteellä ja en saa mitään järkevää suuntaa menolleni. Täytynee kokeilla tuota ihan kotona ja katsoa, että saanko siihen mitään järkeä.

Ennen oman koulutusvuoroni alkua käytiin hiukan käppäilemässä tyttöjen kanssa ja nurmikentällä otettiin pitkästä aikaa Q:n kanssa hiukan tokoa. :o) Ihan vaan rauhallista, suoraa seuraamista kontaktilla ja pääpaino hyvillä lähdöillä. Naksulla merkkailin oikeaa paikkaa ja kontaktia. Nätisti pieni teki. Muutama liikkeestä maahanmeno ja joka kerta kyllä meni maahan, mutta kovin hitaaaasti... *huoh* Täytyypäs funtsia, että millä tuohon saisi vauhtia lisää, kun nyt tuntuu, että hiukan arpoo menoaan. Loppuun sitten luoksetulo ja siinä käytän nykyään iloista "sivu"-käskyä. Hyvällä vauhdilla tulee ja nätisti suoraan sivulle. Hmm... Oikeestaan oli aika kiva tokotella.... Josko tässä vaikka innostuisi?