Melkein neljä kokonaista mahottoman mukavaa päivää takana! Leireiltiin siis kasvattipäivien merkeissä torstaista alkaen Koutaniemellä Koivurannassa. Mukaan pääsi ihan kivasti porukkaa Hipun Hunneista ja Nepun Naperoista. Valitettavasti Inkan Ipanoita emme tällä kertaa saaneet paikalle ja Hipun Hippuloistakin paikalle pääsivät Nepun lisäksi vain Jane kotijoukkoineen. Säät ei ihan niin suosinut kuin edellisvuonna, mutta ei nyt niin hirmu huonostikkaan mennyt. Sadetta saatiin to- ja la-iltana, muuten poudassa ja aurinkokin näyttäytyi ja pe-iltana saatiin ihailla komeaa täysi kuuta. Torstaina kokoonnuttiin leiripaikalle ja illan ohjelmassa muutamilla oli Kajaanin agikisat. Hirmuista menestystä 0-ratojen muodossa ei tainnut tulla, mutta kuitenkin leirin koirista mukana oli neljä ja kolme niistä palkinnoilla. =o)

Perjantaiaamuna sitten noustiin hyvissä ajoin aamupalalle ja startattiin reippaina kohti metsää. Siellä hakuiltiin koko porukan kanssa ja otettiin penneille tuulihakuja ja pidemmällä oleville sitten kunnon treenit. Osa kävi myös jäljestämässä ja etsimässä esineitä. Sittenpäs olikin jo ihan kunnolla nälkä ja oli niin mukava tulla valmiiseen ruokapöytään herkuttelemaan. Ruokailun jälkeen osa tokotteli isolla nurmipihalla ja joku taisi käydä tekaisemassa vielä peltojäljenkin. Koirien touhuttua oli sitten kaksijalkaisten "iltaohjelman" vuoro ja mukana mm. lentopalloturnaus ja tikkakisat. ;oP

Lauantaina porukka illalla pitkäksi venähtäneestä grillailusta ja turinoinnista huolimatta vääntäytyi reippaasti aamupalalle aloittamaan uuden päivän. Tällä kerralla suunnattiin Paavolaan, jossa tokoiltiin ja otettiin myös hiukan agiliitoa. Nopeasti aika hurahti ja ruokailuun mainasi jo tulla vallan kiirus. Syönnin jälkeen pieni lepohetki ja sitten koirille lisää ohjelmaa eli valitsimme leirin Prinssin ja Prinsessan sekä "Muun".  ;o) Leikkimielinen missikisa siis ja puolueettomana tuomarina tuttavani Marjo, joka on terriereiden ulkomuototuomari. Pikkupoikien ykköseksi - muut siis hyviä kakkosia ;o) - hän valitsi Morrisonin ja isojen poikien ykköseksi Aksun. Poikien keskinäisen kisailun jälkeen Prinssin-tittelin sai Morrison! Tytöt kisasivat samassa sarjassa ja Prinsessaksi joukosta Marjo poimi Liinun. Muiden sarjassa sitten kisasivat leirin kaikki erirotuiset vierailijat ja siinä voiton vei Tarjan pikkuinen parsonpentu, jonka nimi ei nyt palaudu mieleen... *nolo* Misseilyn päätteeksi valittiin vielä BIS ja tämän kisan voitti Liinu-tyttösemme! Onnea kaikille hienosti misseillelle! ;o)

Missikisojen jälkeen kisattiin vielä leirin nopeimman ja ahneimman koiran tittelistä. Juoksukisan tarkkaa matkaa en osaa sanoa, mutta jostain 50 - 100 metrin väliltä se löytynee. ;o) Näissä kisoissa olivat mukana myös äippäkoirat Hippu ja Neppu. Veteraanit toki jäivät pois ja samoin Onni, jolle tuo spurtti olisi vielä liikaa. Myös Lara-Larppana joutui jättämään spurtin väliin, kun juuri edeltäneen riekkumisen jäljiltä pikkulikka ontui toista etustaan. Juoksukisassa Neppu sitten näytti lapsilleen, että miten juostaan ja alitti ainokaisena 7 sekunnin rajan. Ja Tiina ei edes hetsannun Neppua, vaan jätti sen makaamaan, käveli rauhassa pois ja vasta kerran kutsuttuaan spurttasi itse hiukan... Mitähän vauhtia se olisi tullut, jos Tiina olisi kiljunut ja kutsunut enempi ja avustaja olisi vielä pitänyt ja hetsannut lisää...? =oD Ahmattititteli meni sitten vanhalle konkarille eli Hippu-mummo näytti nuoremmille mallia! Taisi siinä just 2 sekkaa mennä, kun makkara oli sukellettu pesuvadista ja syöty.

Sunnuntain ohjelmassa ei sitten ollut enää muuta kuin paikkojen siivoaminen ja lähtö. Mutta mukavaa oli - ainakin meillä! Kiitos miljoonasti teille kaikille ihanille ihmisille, jotka pääsitte tulemaan paikalle! Ensi vuonna palataan asiaan joko samana viikonloppuna tai sitten viikkoa myöhemmin. Kameraan kuljetin mukana, mutta en sitä ulkoiluttanut kuin alla olevien ryhmäkuvien verran. Mutta ainakin Teemu taisi kulkea koko viikonlopun kamera kaulallaan ja samoin Juha, Tanja ja Tiina kuvailivat. Kunhan saan kuvia heiltä, niin laittelen ne kuvapankkiin ja annan linkkivinkin. Kiitos!!

1830843.jpg
Kaikki yhdes koos!

1830844.jpg
Hipun Hippuloista paikalla Neppu ja Jane.

1830846.jpg
Hipun Hunneista vasemmalta Rape, Qiira, Aksu, Onni ja Raffe.

1830847.jpg
Nepun naperoista vasemmalta Liinu, Lara, Morrison, Jäynä, Elmo ja Neo.

ps. Rape päätti leireilyviikonlopun käväisemällä sunnuntaina Iisalmessa tokoilemassa hienon ALO:n 1-tuloksen pisteillä 183½/200. Onnea Onnea!
ps2. Nepun Naperoista Stepin omistavalle Emmille Miljoonat Onnittelut vanhemman bc:nsä eli Saran kanssa tänään saavutetusta PK-viestin SM-hopeasta!!! Me peukutettiin teille koko leirin ajan ja kyllä kannatti!! Onnea Onnea!!