Suunnattiinpas taas aamulla Tiinan ja Neppusen kanssa tokoilemaan Kannukseen. Saatiin siis Hilipan kanssa peruutuspaikka ja tokihan me lähdettiin kokeilemaan viikon takaisesta innostunneena! Koe oli lämpimässä mattopohjaisessa hallissa, joten olosuhteet olivat suorastaan ihanat. Ei palellut ja pystyi vaikka sukkasillaan tepsuttelemaan kehässä. Ja arvostelu oli tiukkaa eli pisteet karisi tosi herkästi alemmista luokista lähtien. Tuomarina siis Piritta Pärssinen.

Pikkasen Hippu oli tällä kerralla hermostuneempi kuin Lapinlahdella. Nyt toki yleisöä oli kahdella sivulla ja myös toisia koiria. Ja lisäksi meille kävi hiukka huono tuuri eli meitä edeltävä hoffiuros merkkasi kehässä, jolloin sen omistaja karjaisi sille aika kovaa - tais siinä karjaista muutkin - ja koira tietty pökäisi kauemmaksi. Hipulle nuo ihmisten "EI" huudot ja juoksevat koirat vaikuttaa eli se huolestuu kovasti noista ja laittaa herkäsi puolustusvaihteen päälle. Onneksi ennätin sen kuitenkin hiukan rauhoitella ennen kehään menoa. Alla sitten liikekohtaiset pisteet:

Paikka makuu 10: Pikkasen vaihto kankkuaan, kun tulin sivulle takaisin, mutta siitä ei kuitenkaan rokotettu.
Seuraaminen 7½: Kauttaaltaan hiukan liian väljää, varsinkin juoksuosuudella ja perusasennot ei ihan suoria. Pälyili myös kovasti ympärilleen.
Liikkeestä maahanmeno 9: Ois voinu olla kuulemma nopeempi.
Luoksetulo 5: Heh heh... Aivokatkos. Ei lähetenyt ekalla käskyllä tulemaan, vaan piti antaa toinen käsky ja lähti siitä huolimatta aika varovaisesti. Stoppi ois saanu olla nopeempi ja myös loppuosan olis saanu tulla lujempaa. Ja perusasentokaan ei tainnu ihan priima lopussa olla... Kaikkiaan miljuuna pikku virhettä, mutta hyväksytty suoritus. :oD
Liikkeestä seisominen 7½: Juuri, kun lähdettiin liikkeelle, tuli selän takaa halliin koiria melkoisen haukunnan säestämänä. Tämä oli Hipulle paha! :o( Jouduin antamaan uuden "seuraa"-käskyn ja sit stoppi liukui hiukan pitkäksi. Loppu meni ihan hyvin eli pysyi sitten nätisti paikallaan, vaikka kävin takana mutkan. Onneksi kykeni kuitenkin jatkamaan alun välikohtauksesta huolimatta, tuo kun ei sattuneista syistä jätä huomioimatta selän takaa tulevia mölinöitä.
Noutaminen 6½: Jälleen heh heh... Lähti vauhdilla heti ekalla käskyllä ja toi kapulaa niin iloisesti rallatellen: "Kattokaa kaikki miten komea kapula MINULLA on! Tämä on muuten aikaste hieno!" Ja se luovutus oli sitten taas missä sattuu eli istui tosi pahasti vasemmalla vinossa. Liikkuri jäi hiljaiseksi ja minä mietin, että mitähän tässä tekisi... No annoin sivu käskyn ja pikkurouvan peppu nytkähti kaikki 10 cm. =oD Jep, JOS olisin vaan ollu hiljaa, niin ehkä toi ois tulkittu huonoksi luovutukseksi sivulla, mutta nyt kun avasin suuni, se tulkittiin p***siillen menneeksi luovutukseksi edessä ja perusasentokin jäi sitten aika kehnoksi. Oppia ikä kaikki! =o)
Kauko-ohjaus 10: Akalla jäi melkein suu auki, kun Hippu pomppasi ekalla ylös! Ja loppukin oli sit aika hieno. 
Estehyppy 9½: Pikku nipistys lopun hiukan vinosta perusasennosta.
Kokonaisvaikutus 9: Iloisesti puuhasteleva pikkukoira, joka on kovin häiriöherkkä eli reagoi aikalailla kaikkiin kehän ulkopuolelta tuleviin häiriöihin. Perusasentoja saisimme kuulemma duunata hiukan suoremmiksi ja akan pitäis saada pois kaikki ihmeelliset nytkymiset ja sätkymiset. :o)
Yhteensä 164 pistettä, 1-tulos ja sijoitus 3./5

Ihan niin näpsäkästi ja vapautuneesti ei Hippu nyt toiminut kuin viikko sitten. Mutta hyvin se kuitenkin tekee hommia paineistumisesta huolimatta ja kovasti yrittää. Reipas pikkurouva ja eiköhän me sitä TK2:kin vielä yritetä. Jokainen tokokoe on meille kuitenkin yksi onnistuminen, vaikka ihan nappiin ei menisikkään ja kiva yhdessä on puuhastella!

Sitten odoteltiin vielä Neppusen ja Tiinan tokoilut. Tällä kerralla Neppu oli hiukan höperö ja tiukassa arvostelussa ei annettu anteeksi kyllä mitään. :o) Ja kun vielä ohjattu nouto meni harmittavasti nollille niin tuloksena 2-tulos pistein 224/320 ja sijoitus 1./4. EV-luokan loputtua kävimme Qiiran kanssa vähän touhuamassa kehässä ja kun pikkuneiti oli ensin ihmetellyt hallia, niin saatiin ihan näpsäkät seuraamispätkät, pari maahanmenoa ja seisominen. Luoksetulo liukkaalla matolle meni sitten syliin liukumiseksi... :o)