Qirppusella agitreenit Paavolassa. Ensin vedin omalle jatkoryhmälle - paikalla loppuun asti vain kaksi koirakkoa - treenit ja sitten päästiin itse kipittämään esteille Q:n ja Kamin kanssa. Salme suunnitteli mukavan pätkän, josta kuva alla. Aiheena lähinnä tuo hyppyneliön kieputtelu. :o)

1580310.jpg

Pikkukoirien ollessa radalla, kävin kentän perällä olevilla hypyillä juoksuttamassa Qoposta. Ajattelin, että kuvan treenipätkä on sille liian vaikea, joten otettiin ihan helppoja hyppysuoria taustalla. Topakasti pikkuinen hyppäsi ja putki meinaa olla aivan liian ihana. :o) Edelleen sen hyppytekniikka on hieno ja on niin ihana mennä, kun ei tarvitse ollenkaan "pelätä" hyppyjä. Jos joku rima tippuu, niin se on ihan yksittäinen vahinko. Kiljuuhan se kuin palosireeni mennessään, mutta ääniefektit eivät onneksi millään tavoin haittaa Q:n etenemistä ja keskittymistä esteisiin.

En sitten kuitenkaan malttanut pysyä pois tuolta treenipätkältäkään. =o) Keinun osaamattomuuden vuoksi otin alkua kepeille asti ja sitten taas putkelta eteenpäin. Yllättäen piipero osasi oikein mainiosti nuo hyppypyöritykset! Hienosti "Kii"-käskyllä kääntyy ilman isoja kaarroksia. Hiukan tökki kepeille meno eli siinä meinasi mennä hutiksi, mutta korjauksen jälkeen meni hienosti. On se vaan kiva epeli! Keinu kun vaan saataisiin "kuntoon", niin ei muuta kuin kisaiän täyttymistä odottelemaan. Malla lupasi lainata meille keinuaan, niin saadaan se joka iltaiseen treeniohjelmaan omassa pihassa... :oP

Kamin kanssa sitten juostiin koko pätkä. Sitä ennen tosin otin oman ryhmäni päätteeksi myös siellä taustalla hyppyjä 65 cm:ssä. Samalla kerettiin ottaa A-estettä niin, että laitoin nousukontaktille namin ja "ota"-käskyn ja namin jälkeen "kiipee"-käskyllä jatkettiin matkaa. Lähinnä tuota tarvittaisiin puomille, mutta nyt siis testattiin, että hoksaako ideaa A:lla. Juu, hyvin hoksasi! Katotaan, jos tuota nyt ottais kaikki treenit ja jos sillä sais vähän sotkettua pojan rytmiä ennen puomia. ;oP Tuo Salmen ratapätkä meni sitten ihan hyvin. Ei ongelmia ja hyvin taipui pikkukurveihin hyppyneliössä. Keinussa ei nyt mitään ongelmaa ja hyvin keski puolenvaihtovalssin keinun jälkeen ja samoin kepeillä. Kivaa oli!