Keskiviikkoillan tapaan Pallohallille agiliitämään ja jälleen Neppu pääsi tuuraamaan Qoposta! Heh, meidän vieras taitaa olla ihan ekstaasissa tästä lomaviikosta, kun normaalin 1 krt/vk agilityä sijaan ohjelmassa on ollut 4 krt/1½vk hyppelyä. Ainakin sen silmät loistaa jotenkin niin hassusti, kun suunnataan Pallohallille. =oD Myös Kami tuli tällä kerralla mukaan, joten sain kipitellä kahden koissulin kanssa.

Salme väsäili mukavan ratapätkän. Alla jälleen kuva. 

2024492.jpg

Alun hauskan "mutkittelusuoran" otin menemällä putken luo ja sieltä otin vastaan kolme ensimmäistä hyppyä siirtymällä A:ta kohden ja siitä lähettäen kaksi seuraavaa. A:n kontakti bueno! Sitten parit valssit ennen keppejä ja puolenvaihto keinulla. Putken jäkeen pyöräytin hypyn 13 putken puolelta ja takaa leikkaillen loppuun. Yes! Ihan ekalla kerralla hiukan kökittiin lopussa, mutta seuraavat kaksi vetäisyä nopeita ja puhtaita nollia! =o) Neppu thö Pop! Kokeilin varsin alun viiden esteen suoraa menemällä ottamaan vastaan ihan sinne kaikkien hyppyjen taakse, mutta ei onnistunut. Sukkula kiihdytti niin megalomaanisen vauhdin, etten ennättänyt kääntämään sitä oikealla hetkellä oikeaan suuntaan tai sitten käänsin liikaa niin, että paukkui väärille esteille.

Kamin ohjasin samalla tavoin kuin Nepun. Eka yritys meni aivan häneksi, kun Kami kuikuili vain Hennan perään, joka vei Neppua hallin takaosaan piiloon. Sitten poitsu viimeinen älysi, että nyt ollaan hommissa ja johan alkoi kulkemaan. :o) Kami on jännä eli jos Henna vaan seisoo kentän vieressä, niin sitä ei voisi vähempää oman äiteen tekemiset kiinnostaa, mutta auta armias, jos Hennalla on toinen koira hihnassa: "Apua! Se hylkäsi minut ja vaihtoi tuohon toiseen! Äiteee!" Pikkuinen pölkkäripoikaparka!