Tylleröllä on edelleen juoksu, mutta mentiin hallille omalla vuorolla. Ajatuksena kun on ilmoittaa pikkulikka Oulun kisoihin kuun lopulla ja treeneihin ei päästä yhtenäkään sunnuntaina ennen sitä, joten koetetaan nyt treenata näillä omilla vuoroilla juoksusta huolimatta. :o) Kami oli porukan ainoa uros, joten otin sillä ensin ja hain vasta sitten Qiiran autosta. Salme väsäili taas vallan mukavan pätkän.

2040890.jpg

Kamin kanssa keskityttiin ensin vain pelkkään puomin nousukontaktiin - yllättäen. ;oP Otin niin, että laitoin nakkipalan kontaktille niin, että sen ottaakseen Kamin on pakko nostaa etuset kontaktille ja pysähtyä siihen. Tähän "ota"-käsky. Heti, kun koissuli nappasi nakin, sanoin vielä' "seis" ja kädestä toinen nakki ja sitten "kiipee"-käskyllä jatkettiin matkaa. Tuon "seis"-käskyn pyrin jättämään pois, mutta nyt varmistin sillä sen, että matkaa jatkettiin vasta "kiipee"-luvalla. Tällaisia toistoja useita ja pari kertaa myös niin, että kontaktilla ei ollut nakkia, vaan se tuli vain minulta. Hyvin näyttäis poju tuon hoksaavan, joten jatketaan näitä. =o) Muuten ratapätkällä Kamin kanssa vaikeinta oli esteet 5, 6 ja 7. Jouduin saattamaan putkelle niin pitkälle, että sitten tuli kiire ennättää ottamaan putken jälkeinen hyppy ja toinen putki. Yleensä sitten paukkuikin putken 8 väärään päähän. Sitten, kun parin toiston jälkeen poitsu hokasi, että mennää puomin sijaan putkeen, niin jatkokin onnistui mainiosti, kun pystyi hiukka ennakoimaan.

Qoposessa oli sitten tauon jälkeen virtaa kuin pienessä kylässä! Tämä kostautui eniten lähdöissä eli ei taaskaan pysynyt peppu millään maassa. Ja mitä tiukemmin alan komentamaan, sitä enemmän venkuilee ja pyrkii pakoon inhottavasta tilanteesta. *huoh*  Otinkin sitten lopuilta enempi lentäviä lähtöjä vain pyöräyttämällä ekan hypyn ympäri. Muuten ratapätkä oli Q:lle helppo! =oD Putkihulluna koirana se ei todellakaan miettinyt kahta kertaa, että meneekö puomille vai putkeen! =o) Eli helppohan tuokin kohta oli, kun vain lähetin hypyltä 5 putkeen ja menin vastaanottamaan hypylle 7, josta olikin helppo ohjata putken oikeaan päähän. Kepeille pyöräytin sitten valssin kautta ja loppuun myös valssi ja kaksi viimeistä hyppyä koira oikealla. Niin, sitä en edes yrittänyt, että miten koira olisi tuon vitoshypyn jälkeen saatu puomille... ;oP Keinulta pikkukoira lipesi koko ajan liian aikaisin, mutta tuosta syytän keinua, joka ilman painoja meinaa lyödä jaloille. Otettiin pari kertaa hiljaisella vauhdilla niin, että pidin pannasta kiinni ja palkkasin ruhtinaallisesti stopista. Mutta olipas Qoposen kanssa kiva kirmata!